Eurovision: Θέμα και στο CNN το «El Diablo» της Κύπρου


Το τραγούδι «El Diablo» που θα ερμηνεύσει η Έλενα Τσαγκρινού εκπροσωπώντας την Κύπρο στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision έχει τραβήξει τα παγκόσμια βλέμματα.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε στην Κύπρο, τώρα το θέμα μεταφέρθηκε και στο αμερικανικό CNN που αποτελεί κολοσσό των διεθνή ΜΜΕ.

Το δίκτυο φιλοξενεί τόσο τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί με το τραγούδι όσο και δήλωση της ίδιας τραγουδίστριας, σε ένα εκτενές άρθρο, το οποίο αναπαράγουν πολλά ΜΜΕ ανά τον πλανήτη.

«Το “El Diablo” είναι αλληγορικό τραγούδι, για μια γυναίκα που καταφέρνει να φύγει από μια τοξική σχέση και στέλνει ένα μήνυμα δύναμης. Η μουσική, όμως, μας ενώνει όλους, δεν μας χωρίζει! Εγώ και οι συνεργάτες μου παραμένουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας: να εκπροσωπήσουμε επάξια την Κύπρο στον διαγωνισμό», ανέφερε η ταλαντούχα τραγουδίστρια στο CNN.

Παράλληλα, το τραγούδι γνωρίζει την επιτυχία στην Ευρώπη καθώς βρίσκεται στο νούμερο 1 των ψηφιακών charts και το βίντεο κλιπ παραμένει σταθερά τρίτο trend στο YouTube. Αποθεώνεται και από τους fans της Eurovision.



Πηγή