Έβγαινε ραντεβού με 35 διαφορετικές γυναίκες για χρήματα και δώρα!


Κατά συρροή… ραντεβουδάκιας στην Ιαπωνία κέρδισε ένα σωρό χρήματα και δώρα από 35 διαφορετικές γυναίκες στις οποίες έλεγε ότι είχε γενέθλια κάθε τρεις και λίγο!

Ο Takashi Miyagawa, ο οποίος έχει μια part-time εργασία στη ιαπωνική επαρχία Κανσάι, έλεγε συγκεκριμένα στην καθεμία από αυτές διαφορετική ημερομηνία γενεθλίων για να παίρνει δώρα αλλά και να τους αποσπά χρήματα. Ο 39χρονος συνελήφθη και κατηγορείται ότι εξαπάτησε τις 35 γυναίκες, στις οποίες υποσχόταν ότι η σχέση τους ήταν σοβαρή.

Τα γενέθλιά του Ιάπωνα που πίστεψε ότι ανακάλυψε το τέλειο κόλπο για να συμπληρώνει το εισόδημα του και να περνάει και καλά είναι στην πραγματικότητα στις 13 Νοεμβρίου. Ο ίδιος πάντως σε μια 47χρονη γυναίκα με την οποία έβγανε είχε πει ότι τα γενέθλιά του είναι στις 22 Φεβρουαρίου, σε μια 40χρονη ότι είναι τον Ιούλιο, ενώ μια 35χρονη θεωρούσε ότι ήταν τον Απρίλιο.

Όπως γράφει η Daily Mail οι αρχές πιστεύουν ότι σύντομα θα προκύψουν και άλλες σχετικές καταγγελίες εναντίον του. Οι 39 γυναίκες έχουν κατηγορήσει τον Miyagawa ότι τις παραπλάνησε και του έκαναν δώρα αξίας 665 λιρών.

Ο 39χρονος άνδρας φέρεται να στόχευε σε γυναίκες που είχαν την προοπτική του γάμου το μυαλό τους όταν ξεκινούσαν τη σχέση τους. Εκείνες πάντως όταν ανακάλυψαν ότι τις κορόιδευε δημιούργησαν μια γυναικεία «ένωση» με στόχο να τον κλείσουν στη φυλακή.

Πηγή: dailymail.co.uk



Πηγή