Αλεκ Μπάλντουιν: «Δεν τον θεωρώ υπεύθυνο» λέει ο πατέρας της Χαλίνα Χάτσινς


Μιλώντας στη The Sun, ο πατέρας της 42χρονης διευθύντριας φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς η οποία έπεσε νεκρή από το όπλο του Άλεκ Μπάλντουιν τόνισε πως δεν θεωρεί υπεύθυνο τον ηθοποιό για ην τραγωδία..

Μιλώντας για πρώτη φορά μετά την τραγωδία, ο Anatoly Androsovych είπε ότι το φταίξιμο βαραίνει την ομάδα που έδωσε στον ηθοποιό το περίστροφο.

Ο Ουκρανός πατέρας της 42χρονης είπε στη The Sun το εξής: «Ακόμα δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι η Χαλίνα είναι νεκρή και η μητέρα της είναι θλιμμένη. Αλλά δεν θεωρώ υπεύθυνο τον Αλεκ Μπάλντουιν. Είναι ευθύνη των ανθρώπων που χειρίζονται τα όπλα».

Ο Anatoly Androsovych είπε ότι ο Μπάλντουιν έχει έρθει σε επαφή με τον σύζυγό της Μάθιου, απόφοιτο της Νομικής Σχολής του Χάρβαρντ, με τον πατέρα της 42χρονης να παλεύει ώστε η σύζυγός του, Όλγα, και η κόρη του Σβετλάνα να πετάξουν για τις ΗΠΑ και να βρεθούν κοντά στον Μάθιου και τον 9χρονο γιο της Χαλίνα.

Οπως υποστήριξε στη The Sun ο παππούς του 9χρονου, «το παιδί έχει πληγεί, νιώθει χαμένο χωρίς τη μητέρα του», σημειώνοντας πως «ο Μάθιου θα αποφασίσει εάν πρόκειται να ληφθούν νομικά μέτρα».

Ο σκηνοθέτης Τζόελ Σόουζα που τραυματίστηκε όταν ο ηθοποιός Άλεκ Μπόλντουιν πυροβόλησε με ένα όπλο που του είχαν πει ότι ήταν άσφαιρο, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Rust», σκοτώνοντας κατά λάθος την διευθύντρια φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς, δήλωσε χθες Σάββατο «καταρρακωμένος» από τον θάνατο της Χάτσινς.



Πηγή