Απολύθηκε γιατί αρνήθηκε να εμβολιαστεί: «Δεν είμαι αρνήτρια του εμβολίου» δηλώνει η 39χρονη


Μια 39χρονη μητέρα 4 παιδιών στο Ηράκλειο απολύθηκε από το γηροκομείο στο οποίο εργαζόταν επειδή αρνήθηκε να κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η ίδια στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1, δεν είναι αρνήτρια του εμβολίου απλά ζήτησε χρόνο για να αποφασίσει.

«Γιατί φοβήθηκα να κάνω το εμβόλιο, αρχικά… ήθελα χρόνο. Ήταν κάθετοι από την αρχή, ή θα το κάνουμε ή θα απολυθούμε» ανέφερε αρχικά και υποστήριξε στις δηλώσεις της πως και άλλοι εργαζόμενοι αρνήθηκαν να εμβολιαστούν αλλά τελικά το έκαναν καθώς φοβήθηκαν μήπως μείνουν χωρίς δουλειά.

«Οι παρενέργειες του εμβολίου ήταν κάτι που δεν ξέραμε, δεν είχε βγει κάποιος να ενημερώσει, ένα εμβόλιο… Άλλοι λένε ότι είχαν παρενέργειες, αυτό με φόβισε.. Οι παρενέργειες. Δεν είμαι αρνήτρια του εμβολίου» πρόσθεσε στην συνέχεια η 39χρονη.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η επιχείρηση σε ανακοίνωση της ξεκαθάρισε πως ο εμβολιασμός αν και δεν είναι υποχρεωτικός ζητήθηκε να γίνει στο προσωπικό για να υπάρχει πρόσθετη προστασία των τροφίμων της μονάδας φιλοξενίας ηλικιωμένων ατόμων.



Πηγή