Αστυνομικό Δελτίο: Απάτη, κλοπή χρηματικού ποσού, κατοχή ναρκωτικών ουσιών, ηχορύπανση

Ήπειρος

Εξιχνιάστηκε υπόθεση απάτης στην Πρέβεζα

Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας υπόθεση απάτης, που έλαβε χώρα το πρωί της 9-3-2023 στην Πρέβεζα. 

Για την υπόθεση σχηματίστηκε σχετική δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών. 

Ειδικότερα, ένας από τους κατηγορούμενους, προσέγγισε με το αυτοκίνητο τού συνεργού του ηλικιωμένο και αφού προσποιήθηκε ότι είναι λογιστής και φίλος του γιου του, κατάφερε, με το πρόσχημα της διεκπεραίωσης υπόθεσής του για την επιστροφή χρημάτων από την εφορία, να του αποσπάσει το χρηματικό ποσό των (870) ευρώ. 

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.

Κλοπή σημαντικού χρηματικού ποσού από σπίτι σε περιοχή των Ιωαννίνων

Εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Δωδώνης Ιωαννίνων σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου κλοπή, που έγινε το χρονικό διάστημα από 14-11-2022 έως 05-03-2023 σε περιοχή των Ιωαννίνων. 

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και την αξιοποίηση ευρημάτων, ο ημεδαπός εισήλθε σε σπίτι ηλικιωμένης, από όπου αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (8.000) ευρώ.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Συνελήφθησαν 9 άτομα το τελευταίο 10ήμερο που κατείχαν ναρκωτικές ουσίες.

Στο πλαίσιο στοχευμένων καθημερινών ελέγχων που διενεργούνται σε όλη την Ήπειρο με σκοπό την αποτροπή της διάδοσης των ναρκωτικών, συνελήφθησαν από διάφορες αστυνομικές υπηρεσίες το τελευταίο 10ήμερο 9 συνολικά άτομα σε ισάριθμες περιπτώσεις. 

Ειδικότερα, πρόκειται για 8 ημεδαπούς και αλλοδαπό, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν συσκευασίες με μικροποσότητες – κατά περίπτωση – ακατέργαστης κάνναβης και ηρωίνης. 

Ειδικότερα, συνελήφθησαν: (5) ημεδαποί και αλλοδαπός στην Άρτα, (2) ημεδαποί στα Ιωάννινα και ημεδαπή στην Πρέβεζα. 

Επισημαίνεται ότι, η καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών αποτελεί πρωταρχική, άμεση και διαρκή προτεραιότητα των υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου.

Σύλληψη για ηχορύπανση από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Συνελήφθη σήμερα (22-04-2023) μετά τα μεσάνυχτα στην Ηγουμενίτσα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηγουμενίτσας ημεδαπός, διότι διαπιστώθηκε να λειτουργεί κατάστημα διασκέδασης κάνοντας χρήση μουσικής, η ένταση της οποίας υπερέβαινε το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο θορύβου.