Γλυκά Νερά: Αντιδράσεις για τη δήλωση Μπαλάσκα για το έγκλημα του πιλότου – Μεταξύ αυτών και του ΣΥΡΙΖΑ (vid)


Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή της τηλεόρασης του MEGA ήταν σήμερα ο Σταύρος Μπαλάσκας, συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ, για να σχολιάσει το ειδεχθές έγκλημα στα Γλυκά Νερά και την ομολογία του 33χρονου πιλότου ότι δολοφόνησε την Καρολάιν.

Ερωτηθείς για τα στοιχεία και τους πιθανούς δράστες που έβλεπαν το φως της δημοσιότητας, είπε:

«Ήταν ανοησίες. Από την πρώτη στιγμή καταλάβαμε ότι ήταν αυτός. Ληστεία ξέραμε στο πρώτο τριήμερο ότι δεν είχε γίνει. Έπρεπε να μείνει ήσυχος μέχρι να το δέσουμε. Έπρεπε να μείνει χαλαρός. Έπρεπε να στοιχειοθετηθεί η σύλληψή του. Με παρεξένεψε ότι έκανε 8 ώρες να σπάσει. Δείχνει ότι είναι βλάκας. Αν το έκανε μέσα στον θυμό του, αν έπαιρνε τηλέφωνο την αστυνομία δεν θα πήγαινε ούτε 4 χρόνια φυλακή, τώρα θα σαπίσει μέσα. Τώρα με την σκηνοθεσία θα πάρει πάνω του τα πάντα. Δεν μπορεί να έχει κανένα ελαφρυντικό. Δεν ξεφεύγει ούτε άτομο από το ανθρωποκτονιών. Αφήνουμε στη ροή τα εγκλήματα αυτά μέχρι να στοιχειοθετηθεί. Όταν τον μαγκώσαμε είχε αγκαλιά την μάνα της Καρολάιν».

Η δήλωσή του προκάλεσε αντιδράσεις από τους χρήστες του διαδικτύου:

Για τη δήλωση του Σταύρου Μπαλάσκα, τοποθετήθηκε και ο ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας:

«Ο γνωστός συνδικαλιστής, εκλεγμένος με το χρίσμα της Ν.Δ., κ. Μπαλάσκας, που κάθε μέρα στα τηλεπαράθυρα αποθεώνει την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, σήμερα ξεπέρασε σε αθλιότητα και την πιο νοσηρή φαντασία, δίνοντας σε πανελλαδική μετάδοση οδηγίες σε επίδοξους γυναικοκτόνους πώς να τη γλιτώσουν με «4-5 χρόνια φυλακή» με αφορμή το φρικτό έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να πάρει άμεσα θέση για την αθλιότητα του συνδικαλιστή του».



Πηγή