Δωρεάν συνδρομή στο Επιμελητήριο Ιωαννίνων για μια 3ετια σε δύο κατηγορίες επιχειρηματιών

Ήπειρος, Ιωάννινα

Σε αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική συγκυρία, επιβάλλεται να εξευρεθούν τρόποι ενίσχυσης των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων και για αυτό μετά από πρόταση του Προέδρου Επιμελητηρίου Ιωαννίνων κ.Ευθύμιου Χρυσοστόμου η Διοικητική Επιτροπή κατά πλειοψηφία χθες υιοθέτησε την πρόταση του Προέδρου για Δωρεάν συνδρομή στο Επιμελητήριο Ιωαννίνων για μια 3ετια 2 κατηγοριών επιχειρηματιών. 

Κατά της απόφασης ψήφισε ο Α’ Αντιπρόεδρος του Ε.Ι και Επικεφαλής της Παράταξης  «Ανεξάρτητο Επιμελητήριο» Γιάννης Μήτσης.

Αναλυτικά :

Δωρεάν Συνδρομή στο Ε.Ι. για μία τριετία σε:

Α) Πολύτεκνους και Τρίτεκνους Επιχειρηματίες-Μέλη του ΕΙ και

Β) Επιχειρηματίες-Μέλη του ΕΙ-Άτομα με Ειδικές Ανάγκες (ΑΜΕΑ) με πάνω από 50% αναπηρία.

Ήταν μια έμπρακτη κίνηση και προσπάθεια του Προέδρου Ε. Χρυσοστόμου να ελαφρυνθούν ευάλωτες κοινωνικές ομάδες που ασκούν επιχειρηματική δραστηριότητα και αντιμετωπίζουν ιδιαίτερη πίεση λόγω της συνεχιζόμενης οικονομικής κρίσης.

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου θα προσπαθήσει όλο το επόμενο διάστημα να εξευρεθούν εκείνες οι λύσεις που θα δώσουν τη δυνατότητα οι επιχειρήσεις να αντέξουν στην πίεση που δέχονται καθώς και να λειτουργήσουν σε αναπτυξιακή πορεία για αυτό παράλληλα  τις  επόμενες ημέρες θα κατατεθούν οι προτάσεις του Ε.Ι προς την κεντρική κυβέρνηση.