Ετοιμαζόταν για εμβόλιο αλλά τον πρόλαβε ο κορωνοϊός – Όσα αναφέρει ο πεθερός του 40χρονου στο Βόλο


Ένα νέο οικογενειακό δράμα συντάραξε την τοπική κοινωνία του Βόλου

Ένας 40χρονος άνδρας έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό, μιας και η μάχη του αποδείχθηκε άνιση. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, καθώς δεν υπήρχε κενή θέση στη ΜΕΘ του νοσκομείου του Βόλου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο πεθερός του συντετριμμένος «Σάββατο ήταν να κάνει το εμβόλιο, την Πέμπτη αρρώστησε από τον covid. Tον πρόλαβε δηλαδή ο ιός. Δεν ήταν αρνητής, είχαν κρατήσει ημερομηνία για Σάββατο να κάνει μαζί με τη γυναίκα του, γιατί η γυναίκα του θήλαζε, έκανε το μωρό. Και δεν πρόλαβε».

Όλη η οικογένεια νοσηλεύθηκε με κορωνοϊό και το πιο σοκαριστικό είναι ότι την ώρα που η σύζυγος του άτυχου Βολιώτη μαζί με το μωρό τους έπαιρναν εξιτήριο, ο ίδιος διακομιζόταν για νοσηλεία στην κλινική κορωνοϊού στο Αχιλλοπούλειο, με βαριά συμπτώματα.

Ύστερα από μία εβδομαδα εισήχθη σε θάλαμο αρνητικής πίεσης, όταν όμως η κατάσταση της υγείας του χειροτέρεψε μεταφέρθηκε στη Χαλκίδα, καθώς δεν υπήρχε κενό κρεβάτι στη ΜΕΘ κορoνοϊού στον Βόλο. «Νόσησε και η κόρη μου, το ξεπέρασαν όμως μαζί με το μωρό, που επίσης είχε νοσήσει. Νοσηλεύτηκαν δύο μέρες στο Νοσοκομείο..

Όπως αναφέρεταο στο taxydromos.gr, ο άτυχος άνδρας τον περασμένο Αύγουστο έγινε για πρώτη φορά πατέρας. Ετοιμαζόταν για τον γάμο του και τη βάπτιση του παιδιού του. Ο άτυχος νέος, ήταν ιδιοκτήτης συνεργείου στον Βόλο.



Πηγή