Ζίτσα: Δεν μας τρομάζουν οι απειλές και οι εκβιασμοί!

Καταγγέλλουμε την συμπεριφορά απερχόμενου προέδρου στον Βουτσαρά του Δήμου Ζίτσας με τον συνδυασμό “Έντιμη Πολιτεία”, και επικεφαλής τον νυν δήμαρχο Μ. Πλιάκο, ενάντια στον υποψήφιο πρόεδρο της Λαϊκής Συσπείρωσης. 

Ο εν λόγω υποψήφιος εδώ και μέρες, μη μπορώντας με επιχειρήματα (γιατί δεν έχει) να αντικρούσει τα πολιτικά επιχειρήματα των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων με την «Λαϊκή Συσπείρωση», εκτοξεύει ύβρις και απειλές. Αφού όλη την προηγούμενη 4ετία, δεν πάλεψε ουσιαστικά με τους συγχωριανούς για τα προβλήματα του χωριού, τώρα είναι τόσος ο φόβος του μην χάσει το αξίωμα που έφτασε στα άκρα. Έχει και αυτός, άλλωστε, μερίδιο ευθύνης για την αντιλαϊκή πολιτική που εφάρμοσε το ψηφοδέλτιο που συμμετέχει.

Ξεκαθαρίζουμε προς κάθε κατεύθυνση: Οι απειλές δεν θα περάσουν! Ο,τι κι αν κάνουν, το ψηφοδέλτιο της “Λαϊκής Συσπείρωσης” θα φτάσει παντού σε κάθε εργαζόμενο, αγρότη, αυτόαπασχολούμενο, σε κάθε νέο και νέα. Θα δώσουμε με επιτυχία και αυτήν την εκλογική μάχη, ενάντια σε κάθε προσπάθεια  τρομοκράτησης. Οι κομμουνίστριες και οι κομμουνιστές, οι αγωνιστές που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δήμο Ζίτσας θα φροντίσουμε για να φτάσει παντού το κάλεσμα για αγώνα για τις ανάγκες των πολλών και όχι για τα κέρδη των λίγων. Καλούμε το  λαό της περιοχής με τη στάση και την ψήφο του να καταδικάσει τους εκλεκτούς των κομμάτων του κεφαλαίου και να στηρίξει τη «Λαϊκή Συσπείρωση» σε δήμο και Περιφέρεια. Αυτή θα είναι η καλύτερη απάντηση στις πολιτικές  που σήμερα τσακίζουν τη ζωή μας.

Λαϊκή Συσπείρωση Ζίτσας

Υποψήφια Δήμαρχος Σπυριδούλα Δαρδάνη