Η TCL επαναπροσδιορίζει τη σχέση τιμής – απόδοσης στα smartphones με τη 30 Series

Η πρόκληση που αντιμετωπίζουν οι κατασκευαστές ψηφιακών συσκευών και ειδικότερα όσοι ασχολούνται με τα smartphones είναι το πως θα μπορέσουν να διαφοροποιηθούν από τον ανταγωνισμό.

Οι καταναλωτές αναζητούν συσκευές που να είναι διαφορετικές, οι οποίες να προσφέρουν το κάτι παραπάνω και το κυριότερο να είναι οικονομικές. Οι συσκευές εκείνες που προσφέρουν την καλύτερη δυνατή σχέση τιμής προς επιδόσεις είναι αυτές που κεντρίζουν το ενδιαφέρον των καταναλωτών, οι οποίοι έχουν συνειδητοποιήσει ότι δεν χρειάζεται να δαπανήσουν ποσά που φθάνουν τις αρκετές εκατοντάδες ευρώ προκειμένου να αποκτήσουν ένα smartphone που θα τους καλύπτει τις ανάγκες τους.

Όντας ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές καταναλωτικών προϊόντων τεχνολογίας, η TCL είναι από τους «παίκτες» που επιδιώκουν τη διαφοροποίηση. Και με μοντέλα όπως αυτά που συναντάμε στην άρτι αφιχθείσα «οικογένεια» 30 series, η TCL έχει τη δυνατότητα να πει ότι διαφοροποιείται σε σχέση με τον ανταγωνισμό και προσφέρει αυτό το κάτι παραπάνω που αναζητούν οι καταναλωτές.

Πηγή