Θεσσαλονίκη: Έφοδος της αστυνομίας στους συνδέσμους ΠΑΟΚ, Άρη και Ηρακλή – Μία προσαγωγή (pics+vids)


Έφοδο σε συνδέσμους οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ, του Άρη και του Ηρακλή, έκανε η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη, μετά τη στυγερή δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

Στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ, στο γήπεδο της Τούμπας, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν μεταλλικά στυλιάρια και κράνη. Μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και μεταλλικά αντικείμενα αλλά και διάφορα ατομικά εργαλεία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, προσήχθη άτομο από τον σύνδεσμο των Αμπελοκήπων. Αυτό το άτομο έχει οδηγηθεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, εκεί όπου θα γίνει έρευνα για να διαπιστωθεί για ποιο λόγο βρισκόταν μέσα στο σύνδεσμο εκείνη τη χρονική στιγμή.

Δυνάμεις της αστυνομίας παραμένουν και στην περιοχή της Παπάφη, όπου πραγματοποιείται ανάλογη επιχείρηση, ενώ ολοκληρώθηκε στην περιοχή του Ευόσμου και των Αμπελοκήπων.

Θεσσαλονίκη: Έφοδος της αστυνομίας στους συνδέσμους ΠΑΟΚ, Άρη και Ηρακλή - Μία προσαγωγή (pics+vids) | mat toyba.jpg

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, από το εσωτερικό του συνδέσμου του ΠΑΟΚ που βρίσκεται επί της οδού Ορέστου, οι αστυνομικές δυνάμεις συνέλεξαν τουλάχιστον πέντε μεγάλες σακούλες σκουπιδιών με ευρήματα, αλλά και επτά κάσες. Τα ευρήματα αυτά θα μεταφερθούν για εξέταση.

Θεσσαλονίκη: Έφοδος της αστυνομίας στους συνδέσμους ΠΑΟΚ, Άρη και Ηρακλή - Μία προσαγωγή (pics+vids) | evrimata paok.jpg



Πηγή