Ιωάννινα: Με περισσότερους από 200 υποψήφιους κατεβαίνει ο Παντελής Κολόκας

Με περισσότερους από 200 υποψήφιους, σε Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες και με ισχυρή παρουσία τόσο των γυναικών όσο και των νέων, που σε συνδυασμό με έμπειρους συμπολίτες μας στα κοινά, απαρτίζουν μια ισχυρή ομάδα, κατατέθηκε το πρωί της Πέμπτης, 31 Αυγούστου, το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Γιάννενα. Όμορφη Πόλη».

Το ψηφοδέλτιο κατατέθηκε στην Ηλεκτρονική Πύλη του Υπουργείου Εσωτερικών, από τον υποψήφιο Δήμαρχο Ιωαννίνων και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Γιάννενα. Όμορφη Πόλη», Παντελή Κολόκα.

Σε δήλωσή του ο κ. Κολόκας, αναφέρει πως το ψηφοδέλτιο που κατατέθηκε «αποτυπώνει την ανθρωπογεωγραφία του Δήμου και της τοπικής κοινωνίας μας και περιλαμβάνει υποψηφίους όλων των ηλικιών και από όλους τους εργασιακούς και κοινωνικούς χώρους».

Στο ψηφοδέλτιο της «Όμορφης Πόλης», περιλαμβάνονται νέες και νέοι συμπολίτες, επιστήμονες, εργάτες, ελεύθεροι επαγγελματίες, συνταξιούχοι που συγκροτούν μια δυνατή ομάδα με κύρια στοιχεία της, την όρεξη και διάθεση όλων να προσφέρουν σε ένα «πάντρεμα» εμπειρίας, νεανικού ενθουσιασμού και οράματος.

«Όλοι εμείς, οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες της “Όμορφης Πόλης”, είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε για το κοινό καλό πάντα στη βάση της συναίνεσης και των συνεργειών και ενώνουμε τις δυνάμεις μας, με ορθολογικό σχέδιο και αυτοπεποίθηση, ζητώντας από τους Γιαννιώτες και τις Γιαννιώτισσες τη στήριξη και την εμπιστοσύνη τους, για να γίνουν τα Γιάννενα μια πραγματικά όμορφη πόλη», καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Κολόκας.