Ιωάννινα: Μπέγκας, Παπαγεωργίου και Καλογιάννη αρνήθηκαν την τηλεμαχία

Η παράταξη «Γιάννενα – Όμορφη Πόλη» και ο επικεφαλής της και υποψήφιος Δήμαρχος Ιωαννίνων, Παντελής Κολόκας, με στόχο την καλύτερη ενημέρωση των πολιτών και ενόψει των Δημοτικών Εκλογών της 8ης Οκτωβρίου, κάνουν γνωστά τα εξής: 

Θεωρούμε πως ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης οι πολίτες οφείλουν να γνωρίζουν εκτενώς τα «πιστεύω» και τις θέσεις της κάθε παράταξης για τα μείζονα ζητήματα του τόπου.

Για να συμβεί αυτό και για να έχουν οι πολίτες πιο ολοκληρωμένη άποψη, απαιτείται κατά τη γνώμη μας ένας δημόσιος διάλογος, μια τηλεμαχία, με την παρουσία όλων των υποψηφίων δημάρχων της πόλης.

Οι όροι και οι προϋποθέσεις ενός ντιμπέιτ, πρέπει να καθοριστούν από όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς της πόλης και τους δημοσιογράφους που εργάζονται σε αυτούς, οι οποίοι γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα, τον ορθό και αντικειμενικό τρόπο ενός τέτοιου εγχειρήματος.

Ωστόσο, και επειδή είναι ήδη γνωστό σε όλες τις παρατάξεις, πως έγινε προσπάθεια για τη διεξαγωγή ενός ντιμπέιτ, θεωρούμε πως οι ψηφοφόροι της πόλης, οφείλουν να μάθουν ποιοι από τους υποψηφίους δημάρχους αρνήθηκαν την τηλεμαχία. Ο λόγος για τους κ.κ. Θωμά Μπέγκα, Δημήτρη Παπαγεωργίου και για την κα Τατιάνα Καλογιάννη, οι οποίοι επικαλέστηκαν, κατά τη γνώμη μας, «φθηνές δικαιολογίες», προκειμένου να αποφύγουν μια ευθεία πολιτική αντιπαράθεση.

Η παράταξή μας και ο κ. Κολόκας, ουδέποτε αρνήθηκαν τη διεξαγωγή ενός ντιμπέιτ, καθώς πιστεύουν στην ολοκληρωμένη ενημέρωση των πολιτών, χωρίς όρους και προϋποθέσεις…