Ιωάννινα: Ο Ι. Μήτσης για την σημερινή συνεδρίαση της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων

Ήπειρος, Ιωάννινα

Ο Α΄ αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων και επικεφαλής της παράταξης «Ανεξάρτητο Επιμελητήριο» κ. Ιωάννης Β. Μήτσης έκανε την εξής δήλωση:

Όλη η Ελλάδα πενθεί για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων συγκαλεί συνεδρίαση της Διοικητικής Επιτροπής το μεσημέρι της Πέμπτης, για θέματα άνευ ουσίας για το επιχειρείν του Νομού μας. 

Όταν ο Πρωθυπουργός της χώρας μας έχει κηρύξει τριήμερο πένθος, με αναβολή ή ακύρωση όλων των εκδηλώσεων, ακόμη και της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου σε κυβερνητικό επίπεδο, ο κ. Δημητρίου προχωρά στην έγκριση δαπανών για οδοιπορικά έξοδα και ημερήσια αποζημίωση συμμετοχής σε διάφορες πρωτοχρονιάτικες πίτες!

Η παράταξή μου και εγώ – εφόσον δεν το έκανε ήδη ως όφειλε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων κ. Δ. Δημητρίου – εκφράζουμε την οδύνη μας και τα ειλικρινή συλλυπητήρια όλου του επιχειρηματικού κόσμου που εκπροσωπούμε ως Επιμελητήριο, στις οικογένειες των θυμάτων, στους τραυματίες και στους οικείους τους. 

Εξυπακούεται πως θα απέχουμε από την εντελώς άκαιρη σημερινή συνεδρίαση της Διοικητικής Επιτροπής, αφήνοντας στον κ. Δημητρίου και στα μέλη της παράταξής του όλη την ικανοποίηση να ασχοληθούν με τα ευτελή σε σχέση με την επικαιρότητα των ημερών, θέματα της ημερήσιας διάταξης.