Ιωάννινα: Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Θωμά Μπέγκα

Αγαπητοί μου συνδημότες,

Σε αυτό το «γύρισμα» του χρόνου το πρώτο που εύχομαι σε όλους τους συνδημότες και σ’ όλο τον κόσμο, είναι υγεία, ευτυχία, αλληλεγγύη και προκοπή.

Πάντα μια νέα χρονιά σηματοδοτεί κι ένα νέο ξεκίνημα και θέλω να στείλω ένα μήνυμα ελπίδας, αισιοδοξίας και προσδοκιών.

Εύχομαι η νέα χρόνια να είναι μια αφετηρία για συνεργασία και κοινές προσπάθειες ώστε να προωθήσουμε τα μεγάλα ζητήματα του τόπου.

Το 2024, επιθυμία και προσδοκία μου είναι όλοι οι φορείς, αλλά και οι ενεργοί πολίτες, να συνεργαστούμε και να διεκδικήσουμε «σαν μια γροθιά» λύσεις για τα μεγάλα θέματα της περιοχής μας. 

Είναι ο μοναδικός τρόπος για να πετύχουμε αποτελέσματα.

Να ζητήσω από τους συμπολίτες μας να έχουν δύναμη, αισιοδοξία, το αίσθημα της συνευθύνης για τον τόπο και να τους υπενθυμίσω ότι η πόρτα του Δημαρχείου από την 1η Γενάρη του 2024 θα είναι πάντα ανοιχτή. 

Θέλω να γνωρίζετε ότι θα παλεύουμε συνεχώς να κάνουμε ότι καλύτερο κι ότι περισσότερο μπορούμε σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες. 

Το 2024 είναι η πρώτη χρονιά της νέας δημοτικής αρχής, πιστεύω όμως ότι θα αρχίσουν να φαίνονται τα πρώτα αποτελέσματα του σχεδιασμού μας.

Δέσμευση δική μου και όλων των συνεργατών μου είναι να εργαστούμε άοκνα για να υπηρετήσουμε τον πανέμορφο τόπο μας και να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας.

Εύχομαι σε όλους, το νέο έτος να φέρει δύναμη, αξίες ηθικές και έργο προσφοράς και δημιουργίας.

Καλή χρονιά και ευτυχισμένος ο νέος χρόνος.