Λακωνία: Καταγγελία βιασμού 13χρονης που έμεινε έγκυος – Κατηγορούνται συγγενείς


Μια νέα υπόθεση φρίκης σχετικά με βιασμούς ενός 13χρονου κοριτσιού από τη Λακωνία έρχεται στο φως μέσα από αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του MEGA. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για μια υπόθεση που θυμίζει σε μεγάλο βαθμό, αυτή του βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια

Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή Live News, η 13χρονη έμεινε έγκυος από τους κατ’ επανάληψη βιασμούς της, όπως κατήγγειλε η ίδια στην αστυνομία.

Αμέσως μετά την καταγγελία, όπου η ανήλικη στην κατάθεση της υπέδειξε δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι φέρονται να τη βίαζαν, η αστυνομία συνέλαβε τα δύο άτομα με τους ίδιους να παραδέχονται μεν τη «συνεύρεση» με την 13χρονη, ωστόσο αρνήθηκαν την κατηγορία του βιασμού, σημειώνοντας ότι υπήρξε η «συγκατάθεσή» της, κάτι που νομικά δεν υφίσταται, αφού πρόκειται για ανήλικη.

Συνελήφθη συγγενής

Η ιστορία γίνεται όλο και πιο τραγική, καθώς με βάση τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί ανάμεσα στους δράστες βρίσκεται και στενός συγγενής του κοριτσιού, ο οποίος βρίσκεται ήδη στη φυλακή για άλλα ποινικά αδικήματα.

Στα τέλη του 2022 το κορίτσι γέννησε σε κλινική της Αθήνας. Το σοκαριστικό είναι ότι, μετά από νέα κατάθεση της ανήλικης τον Φεβρουάριο του 2023 στις δικαστικές Αρχές, συνελήφθη συγγενής της ο οποίος -όπως κατέθεσε η ανήλικη- τη βίαζε, και φέρεται μάλιστα να είναι αυτός ο πατέρας του παιδιού που γέννησε η 13χρονη.

Όπως αποκαλύπτεται, ο συγγενής της κοπέλας φέρεται να χρησιμοποιούσε ουσίες προκειμένου να προχωρήσει στις φρικιαστικές πράξεις του.

Ακόμα πιο συγκλονιστική είναι η πληροφορία, ότι μετά τη γέννα, η 13χρονη φιλοξενήθηκε σε έτερο συγγενικό της πρόσωπο στην Αθήνα, το οποίο, φέρεται επίσης να βίασε και κακοποίησε το κορίτσι.

Source link