Μαχαίρωσε και σκότωσε Ιταλό φοιτητή 25χρονος στη Νέα Υόρκη


Νεαρός άνδρας δολοφόνησε Ιταλό φοιτητή και τραυμάτισε δύο ανθρώπους στη Νέα Υόρκη

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας Ιταλός φοιτητής, ο οποίος δέχτηκε μαχαιριά από έναν 25χρονο στη Νέα Υόρκη, ενώ ο ίδιος τραυμάτισε έναν ακόμα Ιταλό και έναν περαστικό, ενώ λίγο μετά συνελήφθη στα βόρεια του Σέντραλ Παρκ.

Αναλυτικότερα, η αστυνομία της πόλης επιβεβαίωσε τον θάνατο του 30χρονου Νταβίντε Τζίρι, που υπέκυψε στα τραύματά του στο νοσοκομείο που είχε μεταφερθεί. Ο άτυχος φοιτητής βρισκόταν στο Χάρλεμ, στο βορειοδυτικό Μανχάταν, όταν δέχτηκε την επίθεση από τον 25χρονο, ο οποίος κατά το παρελθόν είχε μπει στη φυλακή για άσκηση βίας.

Στην ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του πανεπιστημίου Λι Μπόλινγκερ επιβεβαίωσε «την τραγική απώλεια» του Νταβίντε, ο οποίος σπούδαζε στη Σχολή Μηχανικών και Εφαρμοσμένων Επιστημών του Κολούμπια.

Το υπουργείο Εξωτερικών της Ιταλίας ανέφερε ότι στην επίθεση τραυματίστηκε και ένας δεύτερος Ιταλός. Σύμφωνα με την αστυνομία της Νέας Υόρκης ο 27χρονος Ιταλός φέρει τραύματα στο σώμα και η κατάστασή του κρίνεται σταθερή.

Η εφημερίδα Daily News ανέφερε ότι ο δράστης είναι μέλος συμμορίας από το Κουίνς και έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών ενώ έχει συλληφθεί πολλές φορές για βίαια επεισόδια.



Πηγή