Μητροπολιτικό Κολλέγιο: Έρχεται το κορυφαίο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του UCL


Θα πραγματοποιηθεί για 1η φορά στην Ελλάδα, ως αποτέλεσμα της νέας αποκλειστικής συνεργασίας μεταξύ του UCL Global Business School for Health και του Metropolitan College Global University Hub

Το Global University Hub του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, το μεγαλύτερο University Hub της Ελλάδας, ανακοινώνει με περηφάνια τη νέα του συνεργασία με το UCL Global Business School for Health, την πρώτη σχολή επιχειρήσεων στον κόσμο αφιερωμένη στην υγεία. Στο πλαίσιο της συνεργασίας τους, θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στη χώρα μας το κορυφαίο παγκοσμίως εκπαιδευτικό πρόγραμμα στελεχών υγείας και ιατροκοινωνικής φροντίδας “Leading and Managing Change in Healthcare”.

Οι δημογραφικές αλλαγές, οι μεταβολές στον σύγχρονο τρόπο ζωής, η κλιματική αλλαγή, η εξέλιξη της τεχνολογίας και η διεύρυνση των κοινωνικών ανισοτήτων έχουν ασκήσει μεγάλη πίεση στο χώρο της υγείας και της υγειονομικής περίθαλψης τα τελευταία χρόνια. Με την πανδημία του COVID-19 να λειτουργεί ακόμα περισσότερο επιβαρυντικά, οι ηγέτες και οι επικεφαλής λήψης αποφάσεων στην υγειονομική περίθαλψη παγκοσμίως καλούνται να εφαρμόσουν άμεσα ουσιαστικές αλλαγές. Το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί από κορυφαίους διεθνώς ειδικούς του UCL, ώστε να βοηθήσει στελέχη με θέσεις ευθύνης στους οργανισμούς τους, όπως διευθυντές κλινικής, υπεύθυνους χάραξης πολιτικών, ανώτερα διευθυντικά στελέχη σε βιομηχανίες φαρμάκων και γενικότερα στελέχη που έχουν αναλάβει τη διεκπεραίωση στρατηγικών αλλαγών, να μεταμορφώσουν προς το καλύτερο τον οργανισμό και να εξελίξουν την καριέρα τους.





Source link