Νέα Σμύρνη: Παραμένει στο κρατητήριο μέχρι την Δευτέρα ο 22χρονος


Ο 22χρονος «σάτυρος» της Νέας Σμύρνης πήρε τριήμερη προθεσμία για να απολογηθεί. Μάλιστα, ο νεαρός άνδρας θα παραμείνει κρατούμενος μέχρι την Δευτέρα που θα απολογηθεί και θα δικαστεί. Σήμερα λίγο μετά το απόγευμα βγήκε από το γραφείο του ανακριτή με χειροπέδες και οδηγήθηκε στο κρατητήριο.

Εις βάρος του νεαρού άνδρα, ο οποίος βρέθηκε ενώπιον του εισαγγελέα με χειροπέδες και κρυμμένο πρόσωπο, ασκήθηκε ποινική δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή σε βαθμό πλημμελήματος. Ο 22χρονος θα δικαστεί από το Μονομελές Αυτόφωρο.

Νωρίτερα σήμερα ένα από τα θύματα της σεξουαλικής παρενόχλησης του φοιτητή αποκάλυψε στην εκπομπή «TLive» στον Alpha ότι είχε δώσει τον προηγούμενο Νοέμβριο στην αστυνομία τον αριθμό κυκλοφορίας του 22χρονου επιδειξία στη Νέα Σμύρνη.

Η Κατερίνα, όπως ονομάζεται, είπε ότι έδωσε τις πινακίδες τον περασμένο Νοέμβριο και κατήγγειλε το περιστατικό της σεξουαλικής παρενόχλησης.

Ωστόσο, μάλλον δεν έγινε κάτι, αφού έναν μήνα αργότερα δέχθηκε και δεύτερη σεξουαλική παρενόχληση από τον ίδιο νεαρό.

Το θύμα είπε: «Ήμουν σε έναν δρόμο στο Παλαιό Φάληρο κι από την αντίθετη πλευρά είδα να σταματά ένα αμάξι. Νόμιζα ότι σταμάτησε να κάνει καμάκι. Όταν πέρασα από δίπλα του όμως είδα την πόρτα ανοιχτή. Είχε βγάλει το μόριό του έξω και αυτοϊκανοποιούταν.

Έφυγε αμέσως. Εγώ πήρα αμέσως το «100» και κατήγγειλα το περιστατικό. Έδωσα τον αριθμό κυκλοφορίας και το χρώμα του αυτοκινήτου και έμεινα ήσυχη ότι κάτι θα κάνει, αλλά δεν έκανε. Αυτό έγινε τον Νοέμβριο, ένα μεσημέρι και συγκεκριμένα στις 15:48».

«Μετά από έναν μήνα, πάλι στην ίδια οδό, είδα ένα αμάξι έξω από το σπίτι μου με ανοικτά τα φώτα. Ήταν ο ίδιος νεαρός με παγωμένο το βλέμμα. Είχε βγάλει πάλι έξω το μόριό του και αυτοϊκανοποιούνταν. Εγώ άρχισα να ουρλιάζω και έφυγα. Χθες είδα ότι είναι ο ίδιος νεαρός με αυτόν που κατήγγειλε η κοπέλα στη Νέα Σμύρνη», δήλωσε η Κατερίνα.

Πατέρας 22χρονου: Το παιδί μου είναι τέλειο, πολύ καλό και ευαίσθητο

Πάντως, την ενέργεια του 22χρονου να ακολουθήσει μια άγνωστη κοπέλα «με το μόριο έξω» από το παντελόνι του στη Νέα Σμύρνη, δυσκολεύεται να κατανοήσει η οικογένειά του.

Ο πατέρας του, μιλώντας στην τηλεόραση του Star, δήλωσε: «Το παιδί είναι τέλειο, από κει και πέρα τι άλλο να σου πω; Εγώ που γνωρίζω το παιδί μου, πιστεύω ότι δεν είναι», συμπλήρωσε και τόνισε: «Είναι φοιτητής και εργάζεται. Είναι πολύ καλό παιδί, ευαίσθητο. Ποτέ δεν έχει δείξει τέτοια στοιχεία».

«Ο πελάτης μου αρνείται κάθε κατηγορία και το αδίκημα ακόμα και αν υποτίθεται ότι έχει γίνει, είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα», δηλώνει, από την πλευρά του, ο δικηγόρος του 22χρονου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., ο νεαρός βρίσκεται πίσω από τρεις παρόμοιες περιπτώσεις που σημειώθηκαν σε Νέα Σμύρνη, Παλαιό Φάληρο και Ακρόπολη, τον Σεπτέμβριο του 2020 και τον Αύγουστο του 2020 αντίστοιχα.

Και οι τρεις κοπέλες, η 24χρονη στο Π. Φάληρο, η 22χρονη στην Ακρόπολη και η 28χρονη στη Νέα Σμύρνη τον αναγνώρισαν.

Θύμα παρενόχλησης 22χρονου: Με ακολούθησε, τον αισθάνθηκα πίσω μου

Το θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης στη Νέα Σμύρνη μίλησε στον ANT1 για το συμβάν: «Περπατούσα παράλληλα με το τραμ. Ήταν στον απέναντι δρόμο. Δεν μου μίλησε καθόλου, Απλά με ακολούθησε. Δεν επιτάχυνα, πήγαινα κανονικά και απλά κοιτούσα πίσω μου για να δω άμα είναι από πίσω μου ακόμα.

Σε κάποια φάση τον έχασα και απλά μπήκα στην πολυκατοικία μου και τον αισθάνθηκα πίσω μου για αυτό κιόλας έκανα αυτές τις κινήσεις που έκανα».

Ενώ πρόσθεσε: «Το έχει κάνει και σε άλλες κοπέλες. Όταν πήγα να κάνω εγώ καταγγελία έγιναν και άλλες. Μου στείλανε μηνύματα και είδα και στο αστυνομικό τμήμα ότι πήγαν και άλλες κοπέλες να καταθέσουν».

Η νεαρή ζήτησε από όποια γυναίκα βρεθεί σε δύσκολη θέση να μην διστάσει να μιλήσει, να ουρλιάξει, να τρέξει και να χτυπήσει, έχοντας στο μυαλό της την αυτοάμυνα.



Πηγή