Ουπς…..Δε μας τα’πες αυτά “Αλέκο”

Τις προηγούμενες ημέρες ο Αλ.Καχριμάνης ετέθη σε “αναγκαστική” ξεκούραση λόγω της νόσησής του από κορωνοϊό.

Αυτή η χαλάρωση φαίνεται πως λειτούργησε πολύ θετικά στη διάθεσή του αν κρίνουμε από τις αναρτήσεις στο λατρεμένο του Facebook, που κάποιες από αυτές ήταν εμφανώς πιο light από τις κατά κανόνα …βαρυσήμαντες… που συνηθίζει.

Έτσι λοιπόν κοινοποίησε μια “ντιζαϊνάτη φυσική πισίνα” όπως χαρακτηριστικά έγραψε,στο ρέμα Μαρκς στα Θεοδώριανα Τζουμέρκων.

(εκτός από τα Βλάχικα τα καταφέρνει και στην αργκό!)

Μάλιστα δεν παρέλειψε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους και μη, πως την φωτογραφία την “δανείστηκε” από ένα … “πολύ αγαπημένο ξενοδοχείο της περιοχής” που διοργανώνει βόλτες στα μονοπάτια της περιοχής.

Όλα αυτά υπέροχα και είναι πραγματικά χρήσιμο να γνωρίζει η κοινωνία τους θησαυρούς της Ηπειρώτικης γης.

Όμως ο Περιφερειάρχης παρέλειψε να γράψει ποια η σχέση της οικογένειάς του με τον ιδιοκτήτη του “πολύ αγαπημένου ξενοδοχείου”.

28.07.2021, 14:15 ανάρτηση του “Athens Voice”

E***** T*****: 3 νέοι (ξανα)γνωρίζουν την Ήπειρο στον κόσμο

Η μεγαλύτερη σελίδα προβολής για την Ήπειρο γεννήθηκε ένα απόγευμα στο Τελ-Αβίβ

E*****.T*****: 3 νέοι Ηπειρώτες αποφάσισαν να γνωρίσουν την Ήπειρο σε όλον τον κόσμο και μιλούν για την πλατφόρμά τους στην Athens Voice.

Ο Δ@@@@@, ο Φιλίκος και ο Γ@@@@@ μέχρι τα μέσα του 2019 δεν γνωρίζονταν προσωπικά, όμως ο καθένας τους, γύριζε τον κόσμο για να αναδείξουν τη δουλειά τους και ταυτόχρονα την Ήπειρο, όπως πραγματικά είναι. Οι τρεις νέοι επαγγελματίες στον χώρο του τουρισμού γνωρίστηκαν ένα απόγευμα στο Τελ-Αβίβ, σε μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις τουρισμού στο Ισραήλ. Εκεί, είχαν φτάσει μεμονωμένα, όμως οι κοινές ιδέες για την ανάπτυξη της Ηπείρου ως ενός τόπου τεσσάρων εποχών, τους ένωσαν και μαζί δημιούργησαν το Ε@@@@@ Τ@@@@@

O ένας εκ των τριών νέων είναι ο μικρός γιος του Αλ.Καχριμάνη και ο δεύτερος εκ των τριών, είναι ο ιδιοκτήτης του “πολύ αγαπημένου ξενοδοχείου” για το οποίο έκανε λόγο ο Περιφερειάρχης.

Ουδέν μεμπτό φυσικά, απλά η “είδηση” είναι πως ΚΑΙ ο μικρότερος γιος του Αλ.Καχριμάνη έχει ενασχόληση με το “επιχειρείν” και δεν είναι απλά …φοιτητής όπως γνωστοποιούσε σε μια από τις πολλές τελευταίες του συνεντεύξεις ο …”δικός μας” Αλέκος!

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το “Athens Voice” ο Φιλίκος Καχριμάνης, είναι ιδιοκτήτης ξενοδοχείων και ακόμα από το 2019, σε αρκετά μικρή ηλικία και παρότι …φοιτητής είχε την άνεση να “γυρίζει τον κόσμο” και να επισκέπτεται εκθέσεις προκειμένου να βρει διέξοδο στις επιχειρηματικές του ανησυχίες. Έτσι γνωρίστηκε όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ‘Athens Voice”, (το επαναλαμβάνουμε για να το εμπεδώσουν οι …ενδιαφερόμενοι”), με τους άλλους δύο νέους και ίδρυσαν την διαδικτυακή πλατφόρμα προβολής. Άλλωστε σύμφωνα με τις δηλώσεις των τριών συνιδρυτών, “ Σε αυτή την μεγάλη πρόκληση που ανοίγεται μπροστά μας, δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε αμέτοχοι.”

Ένα είναι σίγουρο! Όλη η οικογένεια του Αλ.Καχριμάνη έχει μεγάλο χάρισμα στο “επιχειρείν”.Μάλλον θα πρόκειται για “κληρονομικό” ή για “θείο δώρο”, διαφορετικά πως να το ερμηνεύσει κανείς.

Όταν η συντριπτική πλειοψηφία στην κοινωνία δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στα απολύτως αναγκαία ή να εξασφαλίσει τα απαραίτητα έστω για τη μόρφωση των παιδιών της, κάποιοι …χαρισματικοί και μισθοσυντήρητοι κατ’ουσίαν, (αφού τα extra εισοδήματα που δηλώνουν στο “πόθεν έσχες” είναι “πενιχρά”), καταφέρνουν να προσφέρουν μια πολυτελή διαβίωση στα παιδιά τους και στρώνουν με “ροδοπέταλα” τους δρόμους που εκείνα επιλέγουν να βαδίσουν.

Αν αυτό δεν λέγεται “θείο δώρο” τότε πως λέγεται;

Μας έρχονται κατά νου και άλλοι ανάλογοι χαρακτηρισμοί, αλλά ας παραμείνουμε για την ώρα στο….”θείο δώρο”…..