Παπαστράτος: Εργοδότης επιλογής με δύο κορυφαίες διακρίσεις


Η Παπαστράτος, πιστή στο όραμά της για τη δημιουργία ενός εργασιακού περιβάλλοντος ισότητας και συμπερίληψης, κατέκτησε για μία ακόμη χρονιά δύο σημαντικές πιστοποιήσεις από διεθνείς, ανεξάρτητους φορείς.

Το 2019 η Παπαστράτος, πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα τότε, έλαβε την πιστοποίηση Equal Salary, αποδεικνύοντας ότι αποτελεί ένα εργασιακό περιβάλλον που παρέχει ίσες ευκαιρίες και ίσες αμοιβές.

Η εκ νέου αξιολόγηση που διενεργήθηκε από την PwC και η επαναπιστοποίησή της από το ανεξάρτητο, μη κερδοσκοπικό ίδρυμα EQUAL-SALARY επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας να αποτελεί έναν ισότιμο χώρο εργασίας χωρίς διακρίσεις φύλων, διασφαλίζοντας μισθολογική ισότητα για την παροχή ίδιας εργασίας και ίσες ευκαιρίες ανέλιξης σε όλους. Η Παπαστράτος παραμένει μέχρι και σήμερα η μοναδική εταιρεία που έχει λάβει την πιστοποίηση Equal Salary στη χώρα μας και, ως μέλος της
μητρικής Philip Morris International (PMI) που έλαβε την αντίστοιχη παγκόσμια
πιστοποίηση, με ισχύ ως το 2025, αποδεικνύει σταθερά ότι πρόκειται για έναν εργοδότη επιλογής που λειτουργεί με αίσθημα ισότητας και συμπερίληψης.





Source link