Πρίγκιπας Φίλιππος: Οι γκάφες ολκής ενός πρίγκιπα


Ο Πρίγκιπας Φίλιππος έφυγε από την ζωή και ολόκληρη η Βρετανία έχει βυθιστεί στο πένθος. Ανάμεσα στα έργα και της ημέρες του εκλιπόντος, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και κάποια «αστεία» ατυχέστατα κατά βάση, που τον έβαλαν μια για πάντα στο πάνθεον των «γκαφατζήδων».

Ακολουθούν κάποια παραδείγματα:

Όταν ρωτήθηκε το 1967 αν θα ήθελε να βρεθεί στη Ρωσία, εκείνος απάντησε «Θα ήθελα πολύ να βρεθώ στη Ρωσία – αν και οι μπ@@@ρδοι είχαν σκοτώσει την μισή μου οικογένεια.

Δεν ήταν γκάφα, ήταν ο λόγος που αποδεικνύει πως ο πρίγκιπας Φίλιππος, μάλλον, δεν είχε γεννηθεί για να είναι πρίγκιπας.

Σε ένα ταξίδι στην Αυστραλία συνάντησε έναν φοιτητή που είχε επιστρέψει από τη Νέα Γουινέα και του είπε αυθόρμητα «Τα καταφέρατε λοιπόν να μην σας φάνε;»

Το 1993, ο Πρίγκιπας βρέθηκε στην Ουγγαρία και απευθυνόμενος σε έναν Άγγλο του είπε «Δεν μπορεί να έχετε μείνει πολύ καιρό εδώ, δεν έχετε κάνει μπάκα»

Τέλος, όταν το 2013 συνάντησε ένα αγοράκι και το ρώτησε τι θέλει να γίνει όταν μεγαλώσει, του δήλωσε πως είναι αρκετά…. παχύς για να γίνει αστροναύτης.



Πηγή