Ριφιφί στο Ψυχικό: Στον ανακριτή ο Βασίλης Γκουρούσης – Μαζί του η Τέτα Καμπουρέλη (pics)


Στον ανακριτή μετέβη ο Βασίλης Γκουρούσης, καθώς κατηγορείται για την κλοπή των θυρίδων από τραπεζικό κατάστημα στο Ψυχικό που συνέβη τον Νοέμβριο του 2020.

Ο 58χρονος βρίσκεται ενώπιον του 12ου τακτικού στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων. Στο ανακριτικό γραφείο είναι και η σύζυγος του, η γνωστή αισθητικός Τέτα Καμπουρέλη, με σκοπό να καταθέσει ως μάρτυρας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος πρόκειται να αρνηθεί τις κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί για διακεκριμένες κλοπές κατ’ εξακολούθηση, απείθεια και παράβαση του νόμου περί όπλων- και θα καταθέσει στον ανακριτή απολογητικό υπόμνημα.

Ο 58χρονος φέρεται ότι θα υποστηρίξει πως δεν έχει σχέση με τη διάρρηξη των θυρίδων και θα προσπαθήσει να αποδομήσει το στοιχείο της ύπαρξης του γενετικού υλικού του που βρέθηκε σε μία από τις θυρίδες.

Υπενθυμίζεται ότι οι κάμερες της τράπεζας στο Νέο Ψυχικό, σε συνδυασμό με αναλύσεις σε δείγματα DNA οδήγησαν την αστυνομία στα ίχνη του φερόμενου ως δράστη των διαρρήξεων τεσσάρων θυρίδων.

Στην πρώτη αντίδρασή του, μέσω του δικηγόρου του, ο 58χρονος κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες.

Ο Σταύρος Μπαλάσκας, συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» για το πώς οδηγήθηκαν οι Αρχές στη σύλληψη του 58χρονου θεατρικού παραγωγού που κατηγορείται για το ριφιφί του Ψυχικού.

Όπως φαίνεται, ο επιχειρηματίας και σύζυγος της διάσημης αισθητικού, λειτούργησε με μεθοδικότητα, όμως τον πρόδωσε το dna του.

«Ασχοληθήκαμε πολύ και πολύ επαγγελματικά. Ψάξαμε τα βίντεο καρέ – καρέ, μηνών» σημείωσε ο κ. Μπαλάσκας, μιλώντας στο Mega.

«Τον είδαμε πώς μπήκε, πώς βγήκε, πώς πρόσεχε τις κάμερες. Σαφώς και έχει το τεκμήριο της αθωότητας, αλλά τα τεκμήρια μιλούν και το DNA του βρέθηκε σε άλλη θυρίδα»

Ενώ συνέχισε «Είχε παρελθόν για απάτες που είχε απασχολήσει το νόμο αρκετές φορές. Από όσους ελέγξαμε στις θυρίδες ήταν ο μόνος που είχε “ποινικό” παρελθόν. Αλλά η ουσία είναι τα τεκμήρια. Βρέθηκε DNA σε θυρίδα από αυτές που είχαν ανοιχτεί».

Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου κ. Σερεμέτης μιλώντας στο LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο αναφέρθηκε στο εν λόγω ευρημάτων Αρχών, διευκρινίζοντας ότι «οι συγκεκριμένες θυρίδες δεν είναι οι κλασικές, μικρές με το συρόμενο σιδερένιο. Είναι σαν περίπου στο μέγεθος ενός φούρνου μικροκυμάτων, οι οποίες δεν έχουν συρτάρια είναι σα να ανοίγουμε ένα χρηματοκιβώτιο.

Άρα σε αυτές υπάρχει πράγματι μέσα ένα κουτί όπου βάζει ο καθένας ότι τα αντικείμενα του μέχρι και τις 23 του μηνός όπου προσήλθε ο κατηγορούμενος δεν υπήρχε κανένα άλλο στοιχείο αποδεικτικό που να τον εμπλέκει στην υπόθεση αυτή».

Έκανε μάλιστα μια παρένθεση τονίζοντας ότι στις 23 του μηνός το πρωί ο  κατηγορούμενος προσήχθη από άνδρες της ασφάλειας διαρρηκτών στη γενική αστυνομική διεύθυνση. 

Τέτα Καμπουρέλη: Δεν ισχύει τίποτα, είναι παγίδα

Η Τέτα Καμπουρέλη μίλησε πριν από μερικές ημέρες στο gossiptv.gr σχετικά με τη σύλληψη του συζύγου της: «Δεν ισχύει τίποτα απολύτως. Ήταν παγίδα, στημένο. Υπήρχε θυρίδα δικιά μας εκεί εδώ και χρόνια. Δεν υπάρχουν στοιχεία και δεν έχω πάρει τη δικογραφία στα χέρια μου. Να μας αφήσουν ήσυχους, έχω να μεγαλώσω τρία παιδιά και τρία εγγόνια».



Πηγή