Στυλιανίδης από Έβρο: Οι προσπάθειες επικεντρώνονται στην οριοθέτηση του νοτιοδυτικού μετώπου


Στην οριοθέτηση του νοτιοδυτικού μετώπου επικεντρώνονται οι προσπάθειες που καταβάλλουν οι επίγειες δυνάμεις στην πυρκαγιά στην Δαδιά, όπως ανέφερε σε νεότερη ενημέρωση ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης.

Ο κ. Στυλιανίδης που παραμένει για δεύτερη μέρα στην περιοχή μαζί με τον γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Βασίλειο Παπαγεωργίου και επιτελικά στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος, επισήμανε ότι έγινε εκ νέου αξιολόγηση της κατάστασης και ελήφθησαν αποφάσεις που αφορούν κυρίως στο νοτιοδυτικό μέτωπο, όπου εκεί θα επιχειρήσουν νέες επίγειες δυνάμεις που θα προσπαθήσουν να «κλείσουν» τις εστίες.

«Αυτή λοιπόν τη στιγμή, η προσπάθεια που καταβάλλεται είναι πολύ μεγάλη και στόχος είναι να οριοθετηθεί η περιοχή του νοτιοδυτικού μετώπου», σημείωσε ο κ. Στυλιανίδης ενώ προσέθεσε ότι σήμερα το πρωί υπήρξε εκ νέου αξιολόγηση της κατάστασης από το Πυροσβεστικό Σώμα, με τους επιτελείς που ήρθαν από την Αθήνα, μαζί με τις Ένοπλες Δυνάμεις, την Αστυνομία, την Περιφέρεια και τον Δήμαρχο της περιοχής.



cnn.gr