Τζώρτζης Μονογυιός: Έρευνες για το δυστύχημα – «Κλειδί» η κατάθεση της συζύγου του


Οι αστυνομικοί της Τροχαίας Ελληνικού έχουν συλλέξει υλικό από κάμερες της περιοχής

Πολλά ερωτηματικά υπάρχουν, σχετικά με το πως καταγράφηκε το τροχαίο που έκοψε το νήμα της ζωής του Τζώρτζη Μονογυιού, όταν η Ferrari στην οποία επέβαινε έγινε μάζα από σίδερα στη Βούλα.

«Κλειδί» για τη λύση του μυστηρίου παραμένει η κατάθεση της συζύγου του, Αθηνάς, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική στη Γλυφάδα. Οι αστυνομικοί της Τροχαίας Ελληνικού, οι οποίοι χειρίζονται τις έρευνες έχουν συλλέξει υλικό από κάμερες της περιοχής από την πρώτη στιγμή, αλλά και καταθέσεις από δυο φίλους του θύματος που βρίσκονταν λίγο πιο πίσω από την Ferrrari. Επίσης, υπάρχουν και μαρτυρίες από αυτόπτες μάρτυρες.

  • Διαβάστε επίσης: Οι πρώτες εκτιμήσεις των πραγματογνωμόνων για το δυστύχημα Μονογυιού

Ταυτόχρονα, κρίσιμες θεωρούνται και οι απαντήσεις του πραγματογνώμονα, που θα εξετάσει τα συντρίμμια του super car αυτοκινήτου. Πρώτο και κύριο η ταχύτητα την οποία είχε αναπτύξει το όχημα, με τα στοιχεία πάντως να δείχνουν πως δεν πήγαινε με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Επίσης αν υπήρχε κάποιο μηχανικό πρόβλημα, αφού δεν έχει προκύψει έως τώρα εμπλοκή άλλου οχήματος.

Ακόμη υπό εξέταση είναι η πιθανότητα να προσπάθησε να επιταχύνει απότομα, μετά την στροφή, κάτι το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να χαθεί ο έλεγχος της Ferrari, η απαιτεί ανάλογες οδηγικές ικανότητες.



Πηγή