Της κάλεσε Uber για να φύγει γιατί δεν του άρεσαν τα ρούχα της στο ραντεβού τους


Μία χρήστρια του TikTok ξέσπασε σε κλάματα και αφηγήθηκε την… τραυματική εμπειρία της από το πρώτο ραντεβού της

Η Νίκι Τζάμπς διηγήθηκε στους χιλιάδες ακόλουθούς της στο TikTok πώς ο τύπος με τον οποίο βγήκε για πρώτη φορα ραντεβού, κάλεσε ταξί για να την πάει σπίτι της, καθώς δεν του άρεσαν τα ρούχα της.

Η πρωταγωνίσρια της ιστορίας φαίνεται αρχικά στο βίντεο μέσα στο Uber να κλαίει και να εξηγεί τι έγινε. Ο άνδρας με τον οποίο είχε κανονίσει να βγει για φαγητό, της έκανε επίπληξη για τα ρούχα που φορούσε. Τότε εκείνη του απάντησε πως έτσι ντύνεται, είτε βγαίνει βολτα, είτε πηγαίνει για δουλειά. Εκείνος της απάντησε«Μπορώ να σου καλέσω Uber;»!

@nikki.jabs

Reply to @kevinkreates_

♬ Night Fever – From “Saturday Night Fever” Soundtrack – Bee Gees

Φτάνοντας σπίτι, η κοπέλα έκανε νέο video στο οποίο φανερά αναστατωμένη δήλωσε «Είμαι πολύ λυπημένη γιατί πέρασα τόσο πολύ χρόνο προσπαθώντας να φαίνομαι όμορφη και με έστειλε σπίτι με ένα Uber. Ποιος το κάνει αυτό; Με έστειλε σπίτι με έναν άγνωστο Παρασκευή το βράδυ» .

@nikki.jabs

Reply to @spinnyg I’ll be laughing soon I hope ?

♬ All Too Well (10 Minute Version) (Taylor’s Version) (From The Vault) – Taylor Swift

Η Νίκι με ένα δεύτερο βίντεο αποκάλυψε πως αυτό δεν ήταν το πρώτο σχόλιο που έκανε για την εμφάνισή της: «Όλα ξεκίνησαν με μικρά σχόλια τις τελευταίες δύο εβδομάδες, όπως “γιατί φοράς τακούνια; Μου αρέσει όταν φοράς παπούτσια τένις. Γιατί έχεις βάλει τόσο μακιγιάζ; Μου αρέσει όταν είσαι φυσική”».

Αργότερα στο βίντεο, η Nikki εξήγησε ότι είχε αφήσει το laptop της στο σπίτι του και πήγε να το πάρει την παρακάλεσε να μείνει μαζί του. «Προσπάθησε να με αγκαλιάσει αλλά δεν είχα τίποτα γι αυτόν. Δεν τον άγγιξα καν και δεν έμεινα».

@nikki.jabs

Reply to @princessspurp #greenscreen #dating #single

♬ original sound – Nikki Jabs

Πάντως, την αποδοχή που δεν πήρε από τον φίλο της η κοπέλα, την έλαβε από τους χρήστες του TikTok, οι οποίοι έσπευσαν να την εμψυχώσουν. Με όλα αυτά, τα συγκεκριμένα videos απέσπασαν εκατομμύρια αντιδράσεις.



Πηγή