ΤΥΦΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΣΚΑΜΨΙΑ Ο ΟΔΥΣ.  ΠΟΤΣΗΣ!

Αυτό κι αν είναι σκάνδαλο..

               ΤΥΦΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕ 

               ΔΥΣΚΑΜΨΙΑ

              Ο ΟΔΥΣ.  ΠΟΤΣΗΣ!

  * Σε γνώση του Περιφερειάρχη η απάτη κι ακόμη δεν τον διαγράφει;

  * Πως ασκούσε την οδοντιατρική, οδηγούσε και κυκλοφορούσε;

   * Ποιοί είναι αυτοί οι διεφθαρμένοι που τον έκριναν ανάπηρο κατά 67%, αλλά εξευτελίζουν πραγματικά ανήμπορους ;

Γράφει ο Κώστας Δ. Καλτσής

Απίστευτο κι όμως πρέπει να είναι αληθινό. Ο μέχρι προ ολίγων ημερών αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου Εντιμότατος κ.Οδυσσέας Πότσης,οδοντίατρος (δεξί χέρι του Περιφερειάρχη), που καταγγέλθηκε για σεξουαλική παρενόχληση υπαλλήλου του, είναι …τυφλός και με προβλήματα …αναπηρίας στον αυχένα- στη σπονδυλική στήλη- δυσκαμψία!!!

Δεν πρόκειται για κακόγουστο αστείο, παρ ότι μοιάζει, αλλά για θλιβερή πραγματικότητα, με σφραγίδα και υπογραφές, που το 2017 του έδωσαν 67% ποσοστό αναπηρίας!!!
Αυτό προκύπτει από το έγγραφο- βεβαίωση η Διεύθυνση της Επιτροπής Αξιολόγησης και η Επιτροπή Πιστοποίησης Αναπηρίας και επικυρώνει το ΙΚΑ Ιωαννίνων, το οποίο δεν είναι άμοιρο ευθυνών, ούτε φυσικά και οι υγειονομικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Ηπείρου, αφού ελεγχθεί η γνησιότητά του- που μάλλον δε μπορεί να αμφισβητηθεί.

Ο κ.Πότσης, που και το 2017 ήταν αντιπεριφερειάρχης και (ακόμη…) εκ των πολύ στενών συνεργατών του Περιφερειάρχη κ.Αλ. Καχριμάνη, βρέθηκε (σύμφωνα με το έγγραφο) να έχει υποστεί … «ρωγμές αμφιβληστροειδούς- με αναπηρία όρασης- και σπονδυλοαθρίτιδα αυχενικής και οσφυϊκής μοίρας σπονδυλικής στήλης με δυσκαμψία»!
Αρα αυτό το ότι ήταν…ανοιχτομάτης και …άπλωνε χέρι, απορρίπτεται σύμφωνα με τους διεφθαρμένους και επίορκους….

Θα επανεξετάζονταν το 2020 και σίγουρα η αναπηρία θα ξαναδιαπιστώθηκε, με πολλά ερωτηματικά να ανακύπτουν, αλλά επικεντρωνόμαστε μόνο στα αυτονόητα:

  • Πως ασκούσε την οδοντιατρική καίτοι …τυφλός και με ..δυσκαμψία;
  • Πως οδηγούσε;
  • Πως κυκλοφορούσε μιά χαρά και υγιέστατος;
  • Πως ασκούσε τα καθήκοντά του στην Περιφέρεια;
    Το θέμα το γνωρίζει ο Περιφερειάρχης, ο οποίος μάλιστα φαίνεται ότι τον κάλυπτε σε αυτή τη βρώμικη υπόθεση. Κάνουμε όμως κάποιες εκτιμήσεις: ο κ.Πότσης εξαπάτησε τους γιατρούς και την Επιτροπή Πιστοποίησης Αναπηρίας ή όλοι αυτοί, με την παρέμβαση κάποιου- κάποιων, του έκαναν δώρο μιά …αναπηρία να τη χρησιμοποιεί όπως και όποτε χρειαστεί;
    Όλα κατατείνουν στο δεύτερο, διότι δε θεωρούμε ασχέτους τους γιατρούς των Επιτροπών Πιστοποίησης Αναπηρίας, ώστε να μην αντιληφθούν ότι ο εξεταζόμενος τους κοροϊδεύει.

Στην προκειμένη περίπτωση και επειδή όλοι γνωρίζουμε τον υγιέστατο και αεικίνητο κ.Πότση, ουδείς μπορεί να πει πως ό,τι δε συνέπραξαν … «θεοί και δαίμονες», σε αυτή την κατάπτυστη πράξη.
Δηλαδή, καίτοι κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, βρήκε τον τρόπο ο Νεοδημοκράτης αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου (με τον κ.Καχριμάνη να έχει άριστες σχέσεις με τους της τότε κυβέρνησης) να βγει ανάπηρος, με σίγουρη πλέον τη διαπλοκή «Δεξιών και Αριστερών» πολιτικών, γιατρών, ελεγκτών και πρωτίστως των Ιωαννίνων.

Ξέρετε όμως γιατί θυμώνουμε πολύ; Διότι υπάρχουν πολίτες που ταλαιπωρούνται από τις περίφημες Επιτροπές Πιστοποίησης Αναπηρίας και άκρη δε βγάζουν.
Όπως η περίπτωση του παιδιού με εγκεφαλική παράλυση- για την οποία γράψαμε πολλές φορές- και που αυτές οι Επιτροπές το εξευτελίζουν με διαφορετικά ποσοστά αναπηρίας κάθε τόσο.
Μέχρι που στη μητέρα του που πασχίζει να βρει το δίκιο της, εισαγγελείς, πολιτικοί, βουλευτές, υπουργοί, το γραφείο του πρωθυπουργού και πρόεδροι ΕΦΚΑ και άλλοι τέτοιοι αργόσχολοι, με στόμφο της λένε πως …«δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε, οι διαδικασίες στις Επιτροπές είναι αδιάβλητες, δεν μπορούμε να παρέμβουμε»!!!

Ο κ.Πότσης όμως είναι κάτι διαφορετικό. … Ευυπόληπτος πολίτης, γνωστός επιστήμων, λαοπρόβλητος αφού οι πολίτες τον τιμούν με την ψήφο τους τόσα χρόνια, επιφανές στέλεχος της ΝΔ. Άρα, …δικαιούται μιά αναπηρία 67% ως τυφλός και με δυσκαμψία, για να παίρνει, συν τοις άλλοις επιδόματα και να έχει φοροαπαλλαγές!!!
Αυτά λοιπόν τα «προβλήματά του» μπορεί να τα επικαλεστεί και στην περίπτωση της υπαλλήλου του που τον κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση, ότι ως τυφλός δεν έβλεπε και …έπεσε πάνω της και όντας πάσχων εκ δυσκαμψίας, τα χέρια του γαντζώθηκαν στο κορμί της για να μην πέσει…

Ναι, θεωρούμε πιθανό να τα πει, διότι όπως πληροφορούμαστε, το είχε ξανακάνει, σε οικογενειακή του υπόθεση.
Ο κ.Πότσης, λοιπόν, που κοροϊδεύει τους πάντες ή τους χρησιμοποιεί και ορισμένοι χρησιμοποιούν εκείνον, οφείλει πάραυτα να παραιτηθεί από το Περιφερειακό Συμβούλιο και ο Περιφερειάρχης να αναλάβει τις ευθύνες του, να διερευνήσει (αν υποτεθεί ότι δεν εμπλέκεται και ο ίδιος) τι ακριβώς συνέβη.

Το αρμόδιο υπουργείο να παρέμβη, οι Επιτροπές Αξιολόγησης και Πιστοποίησης Αναπηρίας να ψάξουν το θέμα, να υποχρεωθεί να επιστρέψει τα επιδόματα αν πήρε, οιαυτιξός και οδοντιαττικός σύλλογος να δουν πως χειρουργούσε ένας τυφλός, η αρμόδια ΔΟΥ με την Εισαγγελία Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος να ξετινάξουν τον κ.Πότση και οι Εισαγγελικές Αρχές να πράξουν τα δέοντα.
Άντε, αρκετά με αυτά τα καμώματα διαφθοράς και διαπλοκής, αλλά και τον κ.Πότση που απειλεί ότι …ο λαός (που δήθεν υπηρετεί επί σειρά ετών…) θα αποδώσει δικαιοσύνη!