Φθιώτιδα: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον 25χρονο που κατηγορείται για τον βιασμό 11χρονης


Σοκ και αποτροπιασμός έχει προκληθεί στην τοπική κοινωνία της Λοκρίδας Φθιώτιδας, λόγω της υπόθεσης του 25χρονου που κατηγορείται για τον βιασμό ενός 11χρονου κοριτσιού.

Όσα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας είναι σοκαριστικά και σύμφωνα με όσα μεταδίδει το LamiaReport.gr, ο 25χρονος προσέγγισε το κορίτσι μέσω διαδικτύου.

Στην πρώτη τους συνάτηση φέρεται πως της επιτέθηκε δύο φορές προκειμένου να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Λοκρίδα: Ο βιασμός και οι απειλές

Ο 25χρονος δεν έχασε ευκαιρία να επιτεθεί στην 11χρονη σεξουαλικά, όμως φέρεται να τον αποθάρρυνε το γεγονός ότι υπήρχαν και άλλα άτομα στον χώρο. Λίγη ώρα αργότερα, ωστόσο, μπόρεσε να εγκλωβίσει το κοριτσάκι μέσα σε ασανσέρ, όπου φέρεται ότι προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της 11χρονης.

Μετά την αποτρόπαια πράξη, ο 25χρονος απείλησε τη μικρή να μην πει τίποτα σε κανέναν, ενώ ο ίδιος μέσω μηνυμάτων συνέχισε να την παρενοχλεί. Γι’ αυτό τόσο το κινητό τηλέφωνο του 25χρονου, όσο και ο φορητός υπολογιστής του κατασχέθηκαν και θα γίνουν οι ανάλογες έρευνες.

Η αποκάλυψη του κοριτσιού

Το 11χρονο κορίτσι μιλησε αρχικά στη ψυχολόγο του σχολείου, ενώ στη συνέχεια ενημερώθηκε και η οικογένεια, οπότε και πήραν το δρόμο για την αστυνομία.



Πηγή