Χαλκιδική: Ηλικιωμένος πυροβόλησε τρεις έφηβους γιατί τον ενοχλούσαν


Ενας 70χρονος πυροβόλησε εναντίον τριών νεαρών μετά από λογομαχία, το βράδυ της Πέμπτης στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής

Συγκεκριμένα, τρεις ανήλικους, ηλικίας 17, 17 και 15 ετών, πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και τραυμάτισε ένας 70χρονος στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 11.20 το βράδυ της Πέμπτης, όταν προηγήθηκε φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον φερόμενο ως δράστη και τους τρεις νεαρούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ένα από τα τέσσερα παιδιά μεταφέρθηκε στην Παιδοχειρουργική κλινική του νοσοκομείου Παπαγεωργίου στο οποίο και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Άλλα δύο από τα παιδιά νοσηλεύθηκαν προσωρινά στο ΑΧΕΠΑ απ’ όπου και πήραν εξιτήριο.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 11.20 το βράδυ της Πέμπτης στην Χαλκιδική, όταν, σύμφωνα το τοπικό μέσο halkidikifocus.gr, προηγήθηκε φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον φερόμενο ως δράστη και τους τρεις νεαρούς που έπαιζαν κοντά στο σπίτι του. Στην συνέχεια πήρε το κυνηγετικό όπλο του και πυροβόλησε εναντίον τους.

Οι τρεις ανήλικοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στα Νοσοκομεία ΑΧΕΠΑ και “Παπαγεωργίου” της Θεσσαλονίκης. Οι δύο ήδη έχουν πάρει εξιτήριο ενώ ο τρίτος παραμένει νοσηλευόμενος για προληπτικούς λόγους.

Όπως προέκυψε, για το κυνηγετικό όπλο ο 70χρονος δεν διέθετε την απαιτούμενη άδεια.

Το όπλο κατασχέθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου ενώ η ίδια υπηρεσία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής έχει αναλάβει και την προανάκριση.

Όπως προέκυψε, για το κυνηγετικό όπλο ο 70χρονος δεν διέθετε την απαιτούμενη άδεια. Οι τρεις ανήλικοι διακομίσθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στα Νοσοκομεία ΑΧΕΠΑ και “Παπαγεωργίου” της Θεσσαλονίκης. Οι δύο ήδη έχουν πάρει εξιτήριο ενώ ο τρίτος παραμένει νοσηλευόμενος για προληπτικούς λόγους.

Ο άνδρας, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, συνελήφθη και θα οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.

Το όπλο κατασχέθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου ενώ η ίδια υπηρεσία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής έχει αναλάβει και την προανάκριση.





Source link