Η νέα απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου σε όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας


Αλέξης Κούγιας και Κατερίνα Καινούργιου συγκρούστηκαν τα τελευταία 24ωρα για την υπόθεση Λιγνάδη.

Είχε προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία της εκπομπής «Ευτυχείτε» του ΟΡΕΝ με τον Αλέξη Κούγια, με τον γνωστό ποινικολόγο να κλείνει απότομα το τηλέφωνο στην Κατερίνα Καινούργιου, προκαλώντας την οργή της τηλεπαρουσιάστριας.

Σήμερα, με επίσημη επιστολή του ο κ. Κούγιας τόνιζε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον όσων έθιξαν την τιμή και την υπόληψη του Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά και του ίδιου, ενώ αναφέρθηκε και σε παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής του OPEN, «φωτογραφίζοντας» την Κατερίνα Καινούργιου κάνοντας λόγο για «επαγγελματίας κυρία της Μυκόνου».

Με τη σειρά της, η κα Καινούργιου, απάντησε μέσα από την εκπομπή της φανερά εκνευρισμένη: «Αρχικά να πω ότι σαν “επαγγελματίας ομοφυλόφιλος” “επαγγελματίας της Μυκόνου”; Επίσης, να ενημερώσω τον κ. Κούγια ότι εγώ ούτε σπίτι έχω στη Μύκονο όπως ο κ. Κούγιας, ούτε διακοπές κάνω κάθε χρόνο στη Μύκονο, όπως ο κ. Κούγιας, απλά τα τελευταία χρόνια τυχαίνει να έχει ο σύντροφός μου το σπίτι του και να έχω βρεθεί και παλαιότερα με τις φίλες μου, μέχρι εκεί… Και από εκεί και πέρα, για τα υπόλοιπα, παιδιά, τι να πρωτοπώ;».

Λίγες ώρες μετά, με νέα ανακοίνωση ο δικηγόρος ξεκαθάρισε ότι εννοούσε άλλη παρουσιάστρια κι όχι την κ. Καινούργιου, με την παρουσιάστρια να αναρτά την ανακοίνωση γράφοντας λακωνικά: «Χωρίς λόγια».

Από την πλευρά του, το OPEN απέστειλε τη δική του ανακοίνωση, θέλοντας να στηρίξει την παρουσιάστρια του «Ευτυχείτε».

«Σε συνέχεια της σημερινής δήλωσης του κου Αλέξιου Κούγια, ο οποίος αναφέρθηκε σε «παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής» του τηλεοπτικού μας σταθμού, επιθυμούμε να εκφράσουμε την ικανοποίησή μας για την τελευταία δήλωση-απάντησή του με την οποία διευκρινίζει ότι δεν αναφέρεται στην κα Καινούργιου.  Πάρα ταύτα, επιθυμούμε να δηλώσουμε ότι ο σταθμός μας στηρίζει απόλυτα τη συνεργάτιδα του, της οποίας το ήθος, η αξιοπρέπεια και η επαγγελματική επάρκεια δεν αμφισβητούνται. Στηρίζει απόλυτα επίσης και κάθε άλλο συνεργάτη, δημοσιογράφο ή παρουσιαστή του σταθμού, που μάχεται στην πρώτη γραμμή για την ενημέρωση και ψυχαγωγία του κοινού, όπως επιτάσσουν το Σύνταγμα και η νομοθεσία της χώρας» ήταν η ανακοίνωση του καναλιού.



Πηγή