Τι θα λέγατε για ένα Volkswagen ID.3 Cabrio;


Το αμιγώς ηλεκτρικό μικρομεσαίο Volkswagen ID.3, τώρα και σε cabrio.

Μιλάμε, φυσικά, για μία πρώτη σχεδιαστική προσέγγιση της Volkswagen και μία προσπάθεια να κινητοποιήσει την παγκόσμια κοινότητα των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, τα ευρέως γνωστά ως Social Media.

Η γερμανική εταιρία θέτει ένα πρωτότυπο ερώτημα για την επόμενη μέρα της ηλεκτροκίνησης: «ID.3 σε cabrio έκδοση. Εσείς, πώς θα το βλέπατε;»

Το ερώτημα απευθύνει ευθέως ο Ralf Brandstätter, CEO της Volkswagen Passenger Cars, στην προσωπική σελίδα του στο LinkedIn: http://bit.ly/RALF_BRANDSTAETTER_ON_LINKEDIN_ID3_CABRIO.

Καλεί μάλιστα όσους επιθυμούν, να εκφράσουν ελεύθερα την άποψή τους, καθώς όπως ο ίδιος δηλώνει «η απόλαυση της φύσης με την οροφή κατεβασμένη, παράλληλα με την άμεση, δυνατή επιτάχυνση που προσφέρει η ηλεκτροκίνηση, θα πρόσφερε μία πρωτόγνωρη, ξεχωριστή εμπειρία ελευθερίας».

To Volkswagen Golf GTI και οι «hot» και «πράσινες» εκδόσεις

Οι σχεδιαστές της Volkswagen στο Wolfsburg, έχουν ήδη έτοιμες κάποιες πρώτες προσεγγίσεις του πώς θα φαινόταν ένα ID.3 Cabrio. Και το ερώτημα παραμένει: «Εσείς, ποια άποψη θα είχατε;»

Στην κορυφή της Δυτικής Ευρώπης

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία για το 2020, το Volkswagen Group ήταν ο ξεκάθαρος ηγέτης της αγοράς ηλεκτροκίνητων οχημάτων στη Δυτική Ευρώπη, τη χρονιά που πέρασε, με μερίδιο περίπου 25% (2019: 14%).

Συνολικά, περίπου 212.000 BEV ή PHEV οχήματα Volkswagen παραδόθηκαν σε πελάτες το 2020, από τα οποία περίπου 134.000 αμιγώς ηλεκτρικά.

Από αυτά, περίπου 56.500 ήταν οι πωλήσεις του ολοκαίνουργιου ID.3, σε μόλις τέσσερις μήνες εμπορικής καριέρας – διαθέσιμο από τον Σεπτέμβριο.Πηγή