ΗΠΑ: Μητέρα σκότωσε τον 6χρονο γιό της με το αμάξι της και πέταξε το πτώμα του σε ποτάμι


Μια μητέρα από το Οχάιο των ΗΠΑ, σκότωσε τον 6χρονο γιο της πατώντας τον με το αυτοκίνητό της σε ένα καταφύγιο άγριας ζωής πριν πετάξει το πτώμα του, μια μέρα αργότερα σε ένα ποτάμι, σύμφωνα με την έκθεση της τοπικής αστυνομίας.

Η 29χρονη Μπρίτανι Γκόσνεϊ από την πόλη Μίντλταουν, αρχικώς ανέφερε στις τοπικές αρχές ότι ο γιος της, Τζείμς Ρόμπερτ Χάτσινσον, εξαφανίστηκε την Κυριακή (28/02). Μετά όμως από περαιτέρω ανάκριση, ο Γκόσνεϊ παραδέχθηκε τι ακριβώς είχε συμβεί. 

Αποκάλυψε πως σκότωσε τον μικρό Τζέιμς στην κομητεία Πρίμπλ πριν από λίγες ημέρες και μετέφερε το νεκρό του σώμα πίσω στο Μίντλταουν, όπου ζουν, ενώ αργότερα το πέταξε στον ποταμό Οχάιο.

Η Γκόσνεϊ παραδέχτηκε επίσης ότι μετέβη στο καταφύγιο με τον Τζέιμι, έχοντας σκοπό να τον εγκαταλείψει εκεί, όμως όταν είδε πως το αγοράκι αντέδρασε και έτρεχε πως το αυτοκίνητο, αποφάσισε να το πατήσει.

Σύμφωνα με τα έγγραφα της αστυνομίας, όταν κατάλαβε τι έκανε, με πλήρη απάθεια μετέφερε το πτώμα του στο σπίτι τους και το τοποθέτησε στο υπνοδωμάτιο του. Την επόμενη μέρα οδήγησε στον ποταμό Οχάιο, όπου πέταξε το πτώμα του στο νερό.

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός ο λόγος για τον οποίο αποφάσισε αρχικώς να εγκαταλείψει το μικρό παιδί μόνο του, σε ένα άγριο και δύσκολο περιβάλλον.

Η Γκόσνεϊ κατηγορήθηκε για δολοφονία, βεβήλωση πτώματος και παραβίαση αποδεικτικών στοιχείων.

Ο σύντροφός της, Τζέιμς Χάμιλτον, 42 ετών, κατηγορήθηκε για κακοποίηση πτώματος, συγκάλυψη εγκλήματος και παραβίαση αποδεικτικών στοιχείων.

Ο Τζέιμς Χάμιλτον

Οι αστυνομικοί συνεργάστηκαν με την πυροσβεστική για να ανακτήσουν το σώμα του μικρού Τζέιμι.

«Το ποτάμι είναι πολύ ψηλό και επικίνδυνο, οπότε δεν θα αποκαλύψουμε την ακριβή τοποθεσία με την ελπίδα να αποφευχθεί ένα άλλο τραγικό τέτοιο συμβάν», δήλωσε πηγή της αστυνομίας. 

Τα δύο άλλα παιδιά της Γκόσνεϊ, έχουν απομακρυνθεί από το σπίτι του ζευγαριού.





Πηγή