Αρχική Ελλάδα Υπόθεση Lamanif: «Δεν είναι αφέντρα, είναι κορίτσι της διπλανής πόρτας» λέει ο...

Υπόθεση Lamanif: «Δεν είναι αφέντρα, είναι κορίτσι της διπλανής πόρτας» λέει ο δικηγόρος της 30χρονης


Στη σύλληψη της 30χρονης η οποία κατηγορείται από τον ράπερ Lamanif ότι τον εκβίαζε με υλικό ακατάλληλου περιεχομένου που ανέβασε στα social media, προχώρησαν χθες (01/03) οι Αρχές.

Τα βίντεο που φέρεται να ανέβασε η λεγόμενη «αφέντρα» στην υπόθεση, φέρεται να ήταν και ο λόγος που ο νεαρός ράπερ πήρε την απόφαση να εξαφανιστεί, αφού προανήγγειλε την αυτοκτονία του στο Instagram.

Τελικά εντοπίστηκε μετά από μέρες, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

«Αυτό το πενθήμερο -πόσες μέρες ήτανε- ήμουν περιπλανώμενος. Το πού με βρήκανε κτλ. το δείξανε. Συγκεκριμένα ακόμα δεν μπορώ να σας πω πού ήμουνα. Το σοκ ήταν μεγάλο οπότε… αυτό. Κάθε μέρα σκεφτόμουνα και ξανασκεφτόμουνα και ξανασκεφτόμουνα, δεν κατέληγα πουθενά, έκανα κακό στον εαυτό μου είναι η αλήθεια, ήθελα να εξαφανιστώ απ’ όλους και απ’ όλα, δεν σκεφτόμουν πού να πάω, τι να κάνω, σε ποιον να απευθυνθώ. Ήμουν στα χαμένα, τι να σας πω… Σάλταρα. Υπήρχε κενό, χάος» είχε υποστηρίξει, μεταξύ άλλων, ο κατά κόσμον Λάμπρος Μανιφάβας.

Η 30χρονη «αφέντρα» συνελήφθη τελικά στην παραλία της Θεσσαλονίκης, ενώ εις βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία περί ναρκωτικών ουσιών, καθώς οι αστυνομικοί εντόπισαν πάνω της ποσότητα κοκαΐνης.

Παράλληλα, κατάσχεσαν το κινητό της τηλέφωνο, αλλά και τον ηλεκτρονικό υπολογιστή της, τα οποία αναμένεται να εξεταστούν, στο πλαίσιο της έρευνας για την υπόθεση του εκβιασμού, αφού ο ράπερ είχε καταθέσει έγκληση σε βάρος της για εκβίαση, παράβαση απορρήτου, παραβίαση προσωπικών δεδομένων και συκοφαντική δυσφήμιση.

Ο νεαρός μουσικός, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο που νοσηλευόταν, ισχυρίζεται ότι ενώ ήταν ζευγάρι (για σύντομο χρονικό διάστημα) με την 30χρονη, εκείνη, εν αγνοία του, του χορηγούσε ναρκωτικές ουσίες.

«Το καλοκαίρι του 2020, συναντηθήκαμε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η εγκαλουμένη με ρώτησε γιατί την αποφεύγω και μου είπε “Μη με υποτιμάς, έχω δυνατά χαρτικά, έχω βίντεο με εσένα, με προσωπικές στιγμές που σε ξεφτιλίζουν…“» υποστήριξε ο Lamanif.

Στη συνέχεια, όπως καταγγέλλει, απαιτούσε να της δώσει χρήματα, προκειμένου να μην δημοσιοποιήσει τα βίντεο.

«Η συνέχεια δυστυχώς επιβεβαίωσε τους χειρότερους φόβους μου. Ενώ ετοιμαζόταν και διαφημιζόταν η κυκλοφορία του πρώτου μου τραγουδιού, η εγκαλούμενη με πήρε τηλέφωνο και ζήτησε να της καταβάλω ένα χρηματικό ποσό σε μία εβδομάδα, με την απειλή ότι διαφορετικά θα αναρτήσει το βίντεο. Εγώ της απάντησα τρομοκρατημένος ότι δεν μπορώ να συγκεντρώσω αυτό το ποσό και της ζήτησα το βίντεο. Μου απάντησε ότι δεν υπάρχει πρόσωπο που δεν έχει συμμορφωθεί, υπονοώντας ότι το ίδιο έχει κάνει και σε άλλους. Τελούσα υπό τον συνεχή φόβο της ανάρτησης του βίντεο, αφού δεν μπορούσα να ανταποκριθώ στο χρηματικό ποσό» ανέφερε.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της 30χρονης γυναίκας, η οποία πήγε στον εισαγγελέα και αφού ορίστηκε τακτική δικάσιμος, αφέθηκε ελεύθερη, μίλησε για την κατάσταση της εντολέας του.

«Σήμερα αυτή η κοπέλα είναι πολύ στεναχωρημένη, κλαίει συνεχώς, βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Δεν υπάρχει κανένα κύκλωμα εκβιασμού, κανένα κύκλωμα με αφέντρες. Είναι μια κοπέλα της διπλανής πόρτας, που έκανε έναν ολιγοήμερο δεσμό με τον συγκεκριμένο άνθρωπο και τράβηξαν από κοινού κάποια βίντεο ερωτικού περιεχομένου» τόνισε ο Μιχαήλ Βέρρος στο MEGA.

Καταλήγοντας, αφού κατέστησε σαφές πως η 30χρονη δεν ανήρτησε το βίντεο, αλλά το προώθησε σε έναν παιδικό της φίλο με εντολή να μην κυκλοφορήσει, ισχυρίστηκε ότι «έπειτα λειτούργησαν τα γκέτο των ράπερ για λόγους δημοσιότητας και δημοσιεύτηκε από άτομα που δεν γνωρίζουμε».

«Γνωρίζουμε πού το προωθήσαμε» σημείωσε, προσθέτοντας ότι η εντολέας του έχει μετανιώσει για την αρχική προώθηση, ενώ υπογράμμισε ότι «πρέπει να φύγουμε από τους εκβιασμούς και τις αφέντρες».

Νωρίτερα, ο κ. Βέρρος, με δήλωσή του, είχε ξεκαθαρίζει πως η 30χρονη δεν είναι «αφέντρα», όπως κυκλοφόρησε στα μέσα, ενώ απομάκρυνε γρήγορα από τη ζωή της τον ράπερ, όταν κατάλαβε τις προτιμήσεις του, προαναγγέλλοντας προσφυγή στη Δικαιοσύνη για να δικαιωθεί.

Ο κ. Βέρρος κάνει μάλιστα λόγο για ψευδή περιστατικά που δημιουργούν κλίμα προς όφελος του ράπερ και για λόγους δημοσιότητας.

Αφού τονίζει, δε, ότι η εντολέας του δεν έχει απασχολήσει ποτέ τις αρχές για κανένα λόγο, «σε αντίθεση με τον μηνυτή της, κ. Μανιφάβα, ο οποίος έχει απασχολήσει πολλάκις τις αρχές και έχει διωχθεί ποινικά για πολλές υποθέσεις», υποστηρίζει πως είναι μια απλή κοπέλα, εργαζόμενη, κοπέλα της διπλανής πόρτας, ενώ δεν έχει καμία σχέση με τον χαρακτηρισμό «αφέντρα».

«Δεν έχει τέτοιου είδους σεξουαλικές προτιμήσεις, σε αντίθεση με τον κ. Μανιφάβα, ο οποίος αποκλειστικά ικανοποιείται με αυτό τον τρόπο και για τον λόγο αυτό τον απομάκρυνε από την ζωή της. Η ολιγοήμερη σχέση της με το συγκεκριμένο άτομο έλαβε χώρα περίπου πριν από ένα έτος, όπου μετά τη γνωριμία της μαζί του, τον φιλοξένησε στην οικία της για λίγες ημέρες έως ότου διαπίστωσε τις σεξουαλικές προτιμήσεις του, απογοητεύτηκε και εκτός από ακόμα μια φορά που βρέθηκε μαζί του, περίπου το Πάσχα του 2020, έκτοτε δεν είχε άλλη επικοινωνία» τονίζει.

Όσον αφορά στη βιντεοσκόπηση κάποιων ερωτικών στιγμών τους, διευκρινίζει ότι έγινε κατόπιν παράκλησης του κ. Μανιφάβα, όπως επίσης και ότι η κατοχή του βιντεοληπτικού υλικού από αυτήν, ήταν έπειτα από τη σύμφωνη γνώμη του.

Παρέδωσε μάλιστα όλα τα στοιχεία που της ζητήθηκαν στην αστυνομία, από τα οποία προκύπτουν ότι «όλοι οι παραπάνω ισχυρισμοί της είναι αληθείς.

«Ποτέ δεν εκβίασε τον κ. Μανιφάβα, δεν υπάρχει ουδέν κύκλωμα εκβιασμού και όλα αυτά που ισχυρίζεται είναι τεράστια ψεύδη, για τα οποία όταν λάβουμε γνώση της δικογραφίας, θα προσφύγουμε στη δικαιοσύνη εναντίον του. Το μοναδικό λάθος που πράγματι έκανε η εντολέας μου κι έχει μετανιώσει γι’ αυτό, ήταν ότι από απερισκεψία και έπειτα από πίεση, παραχώρησε το επίμαχο βίντεο σε παιδικό φίλο της, τονίζοντας ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να δημοσιευτεί είτε να παραχωρηθεί σε άλλο πρόσωπο, πράγμα που δυστυχώς δεν έγινε και κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν τα γεγονός αυτό για προσωπικούς τους λόγους» κατέληξε.Πηγή

Typos Epeirou
Ο Τύπος Ηπείρου, ιδρύθηκε το 2016 με ένα και μοναδικό στόχο, να προσφέρει ΕΝΤΙΜΗ, ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΗ & ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ ενημέρωση για οτιδήποτε συμβαίνει γύρω μας. Με την στήριξή σας, συνεχίζει όλο και πιο δυνατός. Σας ευχαριστούμε!

Οι τάσεις τώρα