Ρονάλντο και Μέσι συμπαίκτες στην ίδια ομάδα;


Πόσο πιθανό μοιάζει να δούμε του χρόνου τους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο συμπαίκτες στην ίδια ομάδα;

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ως ιδιοκτήτης της ομάδας Ίντερ Μαϊάμι, που θα αγωνίζεται στο MLS των ΗΠΑ, θα ήθελε να το δει πάντως.

«Αναμφίβολα, είναι ο τύπος των παικτών που θέλουμε να φέρουμε στην ομάδα. Νομίζω πως οι φίλαθλοι θα το εκτιμούσαν, όμως, ως ιδιοκτήτες θέλουμε παίκτες με κίνητρο, που θέλουν να νικήσουν και αυτή είναι η προτεραιότητα μας» τόνισε ο Μπέκαμ.

Ο Μέσι το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα και ήδη ο ίδιος έχει πει ότι θέλει να παίξει στις ΗΠΑ, ενώ ο Ρονάλντο το 2022 μένει ελεύθερος από τη Γιουβέντους και στα 37 ίσως θέλει μια νέα πρόκληση.

Στην ομάδα του Μπέκαμ έχουν πάει ήδη οι Μπλεζ Ματουιντί και Γκονσάλο Ιγκουαΐν, με τον 45χρονο πρώην άσο να σχολιάζει πως «με τον Ματουιντί και τον Ιγκουαΐν, αυτοί είναι οι παίκτες που νιώθουμε πως δίνουν γκλάμουρ στην ομάδα» για να προσθέσει πως «θέλουμε να φέρουμε κι άλλους παίκτες και όπως αναφέρατε προφανώς είναι ο Λίο με τον Κριστιάνο».

Kαι για τους δύο παίκτες, οι προφανείς προορισμοί, αν τυχόν πήγαιναν να παίξουν στις ΗΠΑ, θα ήταν είτε το Λος Άντζελες, είτε το Μαϊάμι, και με τις διασυνδέσεις που έχει πλέον ο Μπέκαμ στις ΗΠΑ, δεν μοιάζει διόλου απίθανο να τους δούμε μια μέρα να παίζουν στην ίδια ομάδα…



Πηγή