Το «Vizor» πρόσωπο του Opel Crossland αναλυτικά (vid)


Στην πρώτη «virtual» παρουσίαση για το 2021, ο Country Director, Λεωνίδας Μισαλάκης, ήταν κάτι παραπάνω από αισιόδοξος και σίγουρος για τη νέα χρονιά.

Και πως να μην είναι, όταν στο δύσκολο έτος που αφήσαμε πίσω μας, η Opel Hellas κατέκτησε την 1η θέση στις ευρωπαϊκές οργανώσεις της εταιρίας, αναφορικά με το μερίδιο αγοράς των επιβατικών αυτοκινήτων, με αιχμή του δόρατος το Corsa, το Crossland X και το Grandland X.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Μέσα σε ένα χρόνο (2019 – 2020) κατάφεραν να ξεπεράσουν το στόχο για τη μείωση ρύπων (μείωση 20g CO2 κατά μέσο όρο στη γκάμα Opel), να λειτουργεί αδιάλειπτα το aftersales τηρουμένων όλων των πρωτοκόλλων ασφαλείας, να αυξήσουν τους δείκτες εξυπηρέτησης πελατών και να δημιουργήσουν όλες τις προϋποθέσεις για ανάπτυξη και εξηλεκτρισμό της γκάμας, που θα προχωρήσει ταχύτατα το 2021.

Σε όλα αυτά προσθέστε και τα τρία νέα crossover (ή SUV αν θέλετε) που θα έχει στη φαρέτρα της το νέο έτος (στα B-SUV και C-SUV), ξεκινώντας από το ανανεωμένο Crossland, το ολοκαίνουριο Mokka και το νέο Grandland X (κάτι μου λέει χωρίς το… «Χ»), που θα βρίσκεται στη χώρα μας λίγο μετά το καλοκαίρι.



Πηγή