Υπόθεση Lamanif: Η 30χρονη χαρακτήρισε ψεύτη τον ράπερ – «Βγάζει λεφτά μετά τον σάλο με το βίντεο»


Στην αντεπίθεση φαίνεται να περνά η 30χρονη που κατηγορείται ότι διέδωσε το ροζ βίντεο με τον ράπερ Lamanif, καθώς τόνισε ότι είναι ψεύτης και δεν υπάρχει κανένα κύκλωμα με “αφέντρες”.

Η γυναίκα υποστηρίζει ότι ο Λάμπρος Μανιφάβας ψεύδεται και ότι δεν υπάρχει κανένα κύκλωμα με αφέντρες, ούτε η ίδια τον εκβίασε ποτέ για να λάβει κάποιο χρηματικό ποσό για το βίντεο.

«Ήταν ένα από τα φετίχ του»

Όπως περιγράφει η 30χρονη απομακρύνθηκε από τον ράπερ όταν κατάλαβε τις σεξουαλικές του προτιμήσεις: «Με τον Lamanif γνωριστήκαμε σε κάποιο κέντρο διασκέδασης πριν από περίπου δυο χρόνια. Ήταν τυχαία γνωριμία, μου άρεσε και του άρεσα, νομίζω ότι ερωτευτήκαμε και πέρυσι τέτοια εποχή περίπου τον φιλοξένησα στην οικία μου, όπου παρέμεινε για λίγες ημέρες. Εκεί διαπίστωσα ότι δεν ταιριάζουμε σε αρκετά πράγματα, με πρωτεύον το σεξουαλικό, διότι είχε περίεργες απαιτήσεις που δεν μου άρεσαν.

Έκτοτε, βρεθήκαμε μια δυο φορές σε διάστημα 1-2 μηνών, αλλά δεν υπήρχε κάποια εξέλιξη και τελικά απομακρυνθήκαμε. Όταν βρεθήκαμε ερωτικά, μου ζήτησε να βιντεοσκοπώ κάποια στιγμιότυπα από την καθημερινότητα μας αλλά και την ερωτική συνεύρεση μας. Δεν ήταν απλά με την συναίνεση του, αλλά κατόπιν παράκλησης του, αφού ήταν ένα από τα φετίχ του. Έτσι, οφείλω να σας πω ότι δεν υπάρχει μόνο το επίμαχο βίντεο αλλά σειρά άλλων, από την καθημερινότητα μας ανάμεσα τους 1-2 ερωτικού περιεχομένου» απάντησε η 30χρονη.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε η 30χρονη, δέχτηκε πιέσεις από έναν φίλο της να του προωθήσει το βίντεο με τις προσωπικές στιγμές του ράπερ, και τελικά εκείνη ενέδωσε: 

«Τα βίντεο που κατείχα, ήταν με την συναίνεση του, δεν μου ζήτησε ποτέ να τα διαγράψω, δεν έτυχε ποτέ έως σήμερα να με ρωτήσει και να διαμαρτυρηθεί για αυτά τα βίντεο. Έπειτα λοιπόν από όλο αυτό το χρονικό διάστημα του ενός έτους, ένας παιδικός μου φίλος, περίπου αρχές Φεβρουαρίου 2020, μου ζήτησε επίμονα να του παραχωρήσω ένα από αυτά τα βίντεο από περιέργεια. 

Αυτό κατάλαβα, αρχικά αρνήθηκα πολλές φορές, αλλά έπειτα από μεγάλη πίεση δέχτηκα και του έστειλα στην εφαρμογή instagram το επίμαχο βίντεο, λέγοντας του ότι γνώμη μου είναι να μην προχωρήσει σε ανάρτηση του, αυτοί οι διάλογοι είναι καταγεγραμμένοι και βρίσκονται στα χέρια της αστυνομίας» απάντησε η 30χρονη.

«Βγάζουν λεφτά και κερδίζουν δημοσιότητα»

Μάλιστα, η ίδια σχολιάζει ότι τα views στο τραγούδι του νεαρού ράπερ έχουν εκτοξευτεί και ότι αν δεν υπήρχε όλη αυτή η ιστορία, δεν θα είχε τόση απήχηση: «Δεν είχα κανένα σκοπό να διασύρω τον Lamanif, μετανιώνω που παραχώρησα στον φίλο μου τέτοιο υλικό, οφείλω να ζητήσω συγγνώμη για αυτή την απερισκεψία, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι δεν είναι μονός του στο συγκεκριμένο βίντεο, είμαι και εγώ μαζί του και διασύρομαι ταυτόχρονα και τελικά έχω υποστεί ανεπανόρθωτη βλάβη, ενώ αυτοί οι raper ακόμα και σήμερα αποκομίζουν οφέλη από την δημοσιότητα που λαμβάνουν.

Χαρακτηριστικό είναι ότι το νέο τραγούδι του Lamanif έχει εισπράξει όπως ακούω 1.000.000 views, που σε άλλη περίπτωση δεν θα είχε ούτε το 1% απήχησης και φυσικά αυτό θα μετατραπεί σε εισόδημα γι αυτόν, ύψους αρκετών χιλιάδων ευρώ» τόνισε.

Η 30χρονη περιέγραψε τον εαυτό της ως θύμα ανάμεσα σε μια «διαμάχη μεταξύ μελών του GHETTO μουσικών παραγώγων RAP» και ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη.



Πηγή