Βόλος-ΑΕΚ: Αποκαρδιωτική η ΑΕΚ, αλλά προκρίθηκε στα ημιτελικά


Ο Βόλος υποδέχτηκε την ΑΕΚ στο Πανθεσαλλικό στάδιο για τη ρεβάνς του υπέρ της (4-2), για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Η Ένωση έπαιξε με τη φωτιά και έμεινε πιστή στην κακή εικόνα που παρουσιάζει τελευταία, ενώ αντίθετα ο Βόλος παρουσιάστηκε έτοιμος, διαβασμένος και αξιόμαχος, καταφέρνωντας να χτυπήσει το ματς.

Ο Μανόλο Χιμένεθ παράταξε την Αεκ με τον Μάνταλο στο αριστερό άκρο και τον Γκαρσία στο δεξί, επιλέγοντας ένα 4-3-3 και επαναφέροντας τον Σακχόφ στη αρχική εντεκάδα.

Ο Βόλος μπήκε πιο ζεστά στο ματς και έδειξε να το θέλει περισσότερο. Η ΑΕΚ στο 10′ δημιούργησε μια από τις μεγαλύτερες ευκαιρίες της με ένα μακρινό σουτ του Ανσαριφάρντ που τελικά δεν απέδωσε.

Ο Σωτήρης Νίνης, καλύτερος παίχτης του γηπέδου, ανατράπηκε από τον Τσιντώτα και κέρδισε το νικηφόρο πέναλτι στο 35′.

Τότε έδρασε ο Τάσος Δουβίκας, που άνοιξε το σκορ και έδωσε άλλον αέρα στα πόδια των γηπεδούχων.

Το μεγαλύτερο θέμα που πρέπει να αντιμετωπίσει ο Χιμένεθ, είναι σίγουρα η κακή εικόνα Μάνταλου και Γκαρσία που την καθιστούν φτωχή δημιουργικά.

Στο 60′ η ΆΕΚ έφτασε μια ανάσα πριν την ισοφάριση με το τετ α τετ του Ανσαριφάρντ που τελικά δεν απέδωσε στο σκορ.

Τελικά η ΑΕΚ αν και βελτιωμένη μετά την είσοδο του Χριστόπουλου, κατάφερε να πάρει την πρόκριση, αλλά ταυτόχρονα και να προβληματίσει.

Βόλος (Άνχελ Λόπεθ): Κλέιμαν, Φεράρι, Γκρίλο, Μήτογλου, Τέκιο (70′ Ριένστρα), Τσοκάνης (83′ Μαρτίνες), Μπαριέντος, Νίνης, Μπαρτόλο, Περέα (62′ Μπουένο), Δουβίκας

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Λόπες, Λάτσι, Νεντελτσιάρου, Σβάρνας, Κρίστιτσιτς, Σιμάνσκι, Σάκχοφ (83′ Χνιντ), Μάνταλος (58′ Χριστόπουλος), Γκαρσία (87′ Βασιλαντωνόπουλος), Ανσαριφάρντ (83′ Μαχαίρας)



Πηγή