Βρετανία: Πήγε στο φαρμακείο και δεν επέστρεψε ποτέ – Η έκκληση της γυναίκας του


Ο 29χρονος Joshua Jones από το Ντέρμπισαϊρ της Βρετανίας, έφυγε από το σπίτι του το πρωί της 12ης Δεκεμβρίου για να πάει στο φαρμακείο. Δεν έφτασε όμως ποτέ εκεί. Προτού φύγει, φίλησε τον γιο του Λουκ, ενώ έστειλε μήνυμα στη γυναίκα του Τάλια, λέγοντάς της: «Σε αγαπώ μέχρι το φεγγάρι και πίσω». Στη συνέχεια, έκλεισε το κινητό του τηλέφωνο.

Κάμερες ασφαλείας σε κατάστημα τον κατέγραψαν την ίδια ημέρα, έκτοτε όμως κανείς δεν ξέρει κάτι γι’ αυτόν.

Η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τις εικόνες του 29χρονου άντρα από τις κάμερες ασφαλείας και εκπρόσωπός της δήλωσε ότι «αστυνομικοί ελέγχουν τις εικόνες από κάμερες ασφαλείας σε όλη την πόλη, μοιράζουν φυλλάδια στην περιοχή και παρακολουθούν οποιαδήποτε αναφορά για τον Joshua»,όπως μεταδίδει η Daily Mail. Οι Αρχές απευθύνουν μάλιστα έκκληση σε οποιονδήποτε έχει κάποια πληροφορία, ακόμη και την πιο μικρή, να επικοινωνήσει μαζί τους.

Η 40χρονη σύζυγός του λέει πως του στέλνει κάθε μέρα email, στο οποίο του λέει πόσο τον αγαπάει. «Δεν τα πηγαίνω καλά, ήταν η κόλλα που κρατούσε ενωμένη την οικογένειά μας. Ο 2χρονος γιος μας Λουκ δείχνει τη φωτογραφία του και ζητά τον πατέρα του. Σου ραγίζει την καρδιά».

«Αν το διαβάζεις αυτό Τζος, συγγνώμη που αισθάνθηκες εκείνη την ημέρα ότι η μόνη σου επιλογή ήταν να φύγεις. Συγγνώμη και σε αγαπώ πολύ. Σε παρακαλώ γύρνα πίσω στο σπίτι».

Distraught wife begs for help to find her missing husband who left home  three months ago – ReadSector Female

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2017 και η σύζυγός του δηλώνει: «Ξέρω ότι είναι εκεί έξω και ότι είναι ζωντανός. Είμαι σε ένα σκοτεινό μέρος αλλά γεμάτη ελπίδα».

Οι κάτοικοι της περιοχής έχουν συγκεντρώσει το ποσό των 1.000 λιρών για πληροφορίες σχετικά με τον Τζοουνς.



Πηγή