Φρικτό έγκλημα: Πλήρωσε τον γιο της για να σκοτώσει τον πατριό του – Συνελήφθησαν 12 χρόνια μετά


Η Lisa Ann Showalter πριν χρόνια υποσχέθηκε στον γιο της, Andrew-Scott Waddell, περίπου 83.000 ευρώ εάν… σκοτώσει τον πατριό του, ο οποίος φέρεται να χτυπούσε τόσο την ίδια όσο και τα παιδιά της. 

Τις λεπτομέρειες της συγκλονιστικής αυτής ιστορίας αποκαλύπτει η αδερφή του Andrew, Elizabeth Zieman, η οποία αποφάσισε να «σπάσει» τη σιωπή της καθώς η μητέρα της -η οποία έχει καταδικαστεί- ζητάει αποφυλάκιση υπό όρους.

Στη φυλακή βρίσκεται και ο Andrew, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Sun.

Την είχαν γλιτώσει για 12 χρόνια

Η δολοφονία του Jeffrey Ola σημειώθηκε το 2001 στο Τενεσί, όταν ο Andrew-Scott Waddell τον πυροβόλησε εννέα φορές με σκοπό να λάβει τα χρήματα από την ασφάλεια ζωής του, κάτι που του είχε υποσχεθεί η μητέρα του, Lisa.

Οι δύο δράστες επί 12 χρόνια είχαν καταφέρει να τη γλιτώσουν. Ωστόσο, το 2013 συνελήφθησαν, καθώς οι Αρχές άνοιξαν ξανά τον φάκελο της υπόθεσης θανάτου του Ola. Η 60χρονη γυναίκα καταδικάστηκε σε 15 χρόνια φυλάκιση για ανθρωποκτονία πρώτου βαθμού ενώ ο γιος της σε 13 έτη και έξι μήνες για ανθρωποκτονία δευτέρου βαθμού.

«Ο αδερφός μου τον πυροβόλησε εννιά φορές. Ο Jeff καθόταν στη θέση του οδηγού» αναφέρει η 36χρονη αδερφή του δράστη.

Η Elizabeth Zieman αναφέρει πως η μητέρα της στην κηδεία του συζύγου της φαινόταν αναστατωμένη. Ωστόσο, τώρα πιστεύει ότι τα δάκρυά της ήταν ψεύτικα και μέρος του σχεδίου της να αποφύγει την τιμωρία.

«Η μητέρα μου είναι ναρκισσιστής» υπογράμμισε.

Μετά τη δολοφονία του Jeffrey, η Lisa Ann Showalter μετακόμισε και ξαναπαντρεύτηκε.

«Είναι διαβολική γυναίκα, εθισμένη στους άνδρες και έχει παντρευτεί επτά φορές. Ποτέ δεν ήταν στοργική» εξομολογείται η Elizabeth.

Η 36χρονη δεν έχει επισκεφθεί ποτέ τη μητέρα της στη φυλακή και «λυπάται» για τον αδερφό της.



Πηγή