Φάρμα- Σάκης Τανιμανίδης: «Με το που φτάσουν θα πρέπει να δουλέψουν ακόμα και για να κοιμηθούν»


Ο Σάκης Τανιμανίδης παραχώρησε συνέντευξη στο «Πρωινό» του ANT1 με αφορμή την πρεμιέρα της τηλεοπτικής «Φάρμας» και έδωσε πληροφορίες σχετικά με τις σχέσεις των παικτών, τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν και την «πείνα» που έχει αρχίσει να τους χτυπάει την πόρτα.

«Το πρώτο επεισόδιο είναι η γνωριμία των παικτών με τη Φάρμα τους αλλά και μεταξύ τους γιατί 14 άτομα που δεν γνωρίζονται μεταξύ τους, εκτός από τον Στράτο και τον Μιχάλη. Θα είναι σαν την πρώτη ημέρα στο σχολείο. Με το που φτάσουν θα πρέπει να δουλέψουν ακόμα και για να κοιμηθούν. Μόλις μπουν θα βρουν τα υλικά για το στρώμα πάνω στο οποίο θα κοιμηθούν».

Αναφορικά με τις πρώτες μέρες στη «Φάρμα» δήλωσε «Δυσκολεύτηκαν μετά τις πρώτες ημέρες γιατί με το που έφτασαν δεν είχαν καλή αίσθηση των προμηθειών και το πόσο αυτές θα φτάσουν. Οπότε τις δύο πρώτες ημέρες ήταν πιο άνετοι και αυτό τους δυσκόλεψε στη συνέχεια. Έχουν να φάνε απλά είναι διαφορετικές οι ποσότητες και το είδος φαγητού που τρώνε μέσα στη Φάρμα. Στρίβει το στομάχι και θέλεις να φας λίγο παραπάνω.

Οι πρώτες ημέρες είναι πιο εύκολες. Όσο περνάνε οι μέρες αυξάνεται και ο αριθμός των εργασιών που έχουν να κάνουν οι παίκτες. Οπότε οι πρώτες ημέρες είναι πιο εύκολες. Μετά από την πρώτη εβδομάδα τα πράγματα δυσκολεύουν περισσότερο. Εμείς έχουμε μπει ήδη στη δεύτερη εβδομάδα. Οι παίκτες ζουν μια ξεχωριστή εμπειρία ζωής γιατί οι παίκτες κάνουν ένα ταξίδι στο χρόνο».

Τέλος, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στις πιο αγαπημένες του στιγμές κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ««Οι συζητήσεις με τους παίκτες είναι απίστευτες. Δίνουν ρεσιτάλ και η μία ατάκα πέφτει μετά την άλλη. Ρίχνουμε άφθονο γέλιο και υπάρχουν φορές που δεν μπορώ να μιλήσω από το γέλιο. Μου είχε λείψει να συζητάω με τους παίκτες, οπότε τώρα το απολαμβάνω. Υπάρχουν και οι αγώνες που έχουν αυτή την ένταση με τα τσεκούρια και πριόνια και αυτό μου είχε λείψει… Υπάρχουν και διαφωνίες αλλά σε αυτά τα reality την πρώτη εβδομάδα δεν αναπτύσσονται. Πρέπει να σε μάθω για να θυμώσω και κρατάνε και τα προσχήματα ακόμα».



Πηγή