Ροναλντίνιο: Ανησυχία για την σχέση του με το αλκοόλ


Οι φίλοι του Ροναλντίνιο ανησυχούν ιδιαίτερα για την τροπή που έχει πάρει η ζωή του μετά τα διαδοχικά χτυπήματα. Ο Βραζιλιάνος χρεοκόπησε και πέρασε αρκετά μεγάλο διάστημα στις φυλακές της Παραγουάης, ενώ στις 20 Φλεβάρη έχασε τη μητέρα του ξαφνικά από κορωνοϊό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Extra που επικαλείται τις μαρτυρίες φίλων του, ο πρώην άσος έχει κατρακυλήσει σε έναν άστατο τρόπο ζωής, ενώ φέρεται να καταναλώνει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ.

«Κάθε μέρα έχει πάρτι. Ξεκινάει από το πρωί να πίνει, βότκα, ουίσκι, τζιν και σταματάει το άλλο πρωί. Δεν είναι τωρινή κατάσταση, όμως έχει χειροτερεύσει μετά τον θάνατο της μητέρας του» αναφέρει ένας φίλος του στην εφημερίδα.

«Την Πρωτοχρονιά έκανε πάρτι με φίλους του από το Ρίο, καθώς ένιωθε μόνος» ανέφερε φίλος του, καθώς ο Ροναλντίνιο μετά την αποφυλάκισή του μένει στο Ρίο Γκράντε ντο Σουλ κοντά στο Πόρτο Αλέγκρε.

«Ζει σε ένα οχυρό με όλα όσα χρειάζεται. Έχει μεγάλη καρδιά και θέλει να είναι γενναιόδωρος με τους φίλους του. Δεν είναι όμως όλοι φίλοι του και του κάνουν ζημιά οι πιο πολλοί» ανέφερε η φίλη του Τζέσικα Κάστρο, με τους φίλους του να ανησυχούν πως ο 41χρονος παλαίμαχος άσος οδηγείται στην καταστροφή.

Φίλοι του εξήγησαν την κατάσταση στην εφημερίδα «Lance» σημειώνοντας «Πλέον κάθε μέρα είναι για εκείνον σαν ένα πάρτι, αλλά είναι θλιμμένος. Διοργανώνει μπάρμπεκιου, αναζητά συντροφιά σε όποιον να ‘ναι και έχει γίνει αλκοολικός. Πίνει κάθε μέρα με το που ανοίγει τα μάτια του. Πίνει ό,τι βρει μπροστά του, τζιν, βότκα, ουίσκι, μπύρες και το κάνει ασταμάτητα μέχρι να κοιμηθεί. Και την επόμενη ξανά το ίδιο»!



Πηγή