Βρούτσης για Φουρθιώτη: Εισέβαλε με μπράβους στο γραφείο μου


Απειλές σε βάρος του αλλά και ένα «παραθυράκι» με το οποίο ο τηλεπαρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης θα μπορούσε να εισπράξει χιλιάδες ευρώ μέσω του προγράμματος Συνεργασία αποκαλύπτει ο πρώην υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, μιλώντας σε κυριακάτικη εφημερίδα.

Όπως λέει ο πρώην υπουργός κ. Βρούτσης στην εφημερίδα Documento, oι ελεγκτικές αρχές του υπουργείου εργασίας ανακάλυψαν μεγάλη απάτη σε βάρος του ΕΦΚΑ με εικονικές αμοιβές που αφορούσαν μισθούς υπαλλήλων ραδιοφωνικού σταθμού. Οι μισθοί σε εταιρείες συμφερόντων του τηλεπαρουσιαστή, από 500 € έφτασαν τις …80.000 € μηνιαίως και έτσι το Δημόσιο έπρεπε να καταβάλει μέσω του προγράμματος «Συνεργασία» δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Όπως αποκαλύπτει ο ίδιος ο κ. Βρούτσης, ο παρουσιαστής μαζί με μπράβους εισέβαλε στο γραφείο του στο υπουργείο και άρχιζε να κλωτσάει καρέκλες και πόρτες, ώστε ο υπουργός να πάρει πίσω την τροπολογία. Ο υπουργός αντέδρασε και του ζήτησε να φύγει. Φεύγοντας ο παρουσιαστής τον προειδοποίησε ότι οι ημέρες του στο υπουργείο είναι μετρημένες. Στη συνέχεια όπως λέει ο κ. Βρούτσης, ο παρουσιαστής μιλούσε δημόσια και έλεγε πως θα απομακρυνθεί από το υπουργείο Εργασίας.



Πηγή