Αρχική Ελλάδα Συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών εμπλεκόμενος στη δολοφονία αστυνομικών στο Ρέντη (vid)

Συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών εμπλεκόμενος στη δολοφονία αστυνομικών στο Ρέντη (vid)


Ένας άντρας συνελήφθη, που εμπλέκεται στη δολοφονία των δύο αστυνομικών στο Ρέντη το Μάρτιο του 2011, όπως μετέδωσε νωρίτερα σήμερα η τηλεόραση του MEGA.

Συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών εμπλεκόμενος στη δολοφονία αστυνομικών στο Ρέντη (vid)
х͔Ǔ.̍njϓՍϠӔϠӇ̅ɏ ЏՠӊϔوNJM ω ĕϠSԕ͏̉ʏɠԇӠόDS ĉS (EUROKINISSI / ƙ͔Mϓ KŎMđϓ)

Πρόκειται για έναν 40χρονο, το όνομα του οποίου είχε συμπεριληφθεί στη δικογραφία για τη δολοφονία των δύο ειδικών φρουρών την άνοιξη του 2011 στο Ρέντη κατά τη διάρκεια καταδίωξης συμμορίας, η οποία είχε διαπράξει ληστεία σε περιοχή της δυτικής Αττικής.

Φαίνεται ότι το συγκεκριμένο άτομο ήταν εκείνο το οποίο είχε προμηθεύσει τη συμμορία με κλεμμένο αυτοκίνητο για τη ληστεία.

Ο εν λόγω άντρας συνελήφθη πριν από λίγα 24ωρα από την ασφάλεια δυτικής Αττικής, καθώς συμμετείχε σε κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης, στην περιοχή της Καλλιθέας.

Έχουν εντοπιστεί ποσότητες ναρκωτικών και μεγάλο χρηματικό ποσό σε τέσσερις επιχειρήσεις σε σπίτια της δυτικής Αττικής.Πηγή

Typos Epeirou
Ο Τύπος Ηπείρου, ιδρύθηκε το 2016 με ένα και μοναδικό στόχο, να προσφέρει ΕΝΤΙΜΗ, ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΗ & ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ ενημέρωση για οτιδήποτε συμβαίνει γύρω μας. Με την στήριξή σας, συνεχίζει όλο και πιο δυνατός. Σας ευχαριστούμε!

Οι τάσεις τώρα