Αρχική Ελλάδα Παλλήνη: Εξαφανίστηκε ξανά η 13χρονη Μαρία – Φιλοθέη

Παλλήνη: Εξαφανίστηκε ξανά η 13χρονη Μαρία – Φιλοθέη


Εξαφανίστηκε για δεύτερη φορά σε λιγότερο από ένα μήνα, η 13χρονη Μαρία- Φιλοθέη από την Παλλήνη. Το κορίτσι είχε εξαφανιστεί και πάλι από την περιοχή, ενώ εντοπίστηκε λίγες μέρες αργότερα.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» έλαβε σήμερα Πέμπτη 8 Απριλίου, Εισαγγελική εντολή και άμεσα προέβη σε δημοσιοποίηση των στοιχείων της καθώς συντρέχουν σοβαροί λόγοι οι οποίοι θέτουν την ζωή της σε κίνδυνο.

Η Μαρία-Φιλοθέη Ν. έχει ύψος 1.68 μ., είναι 70 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε πράσινο φόρεμα με λουλούδια, μαύρο μπουφάν, μαύρο καλσόν, γκρι αθλητικά παπούτσια και προστατευτική μάσκα προσώπου χρώματος παραλλαγής. Έχει ατοπική δερματίτιδα στο δεξί της πόδι.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.Πηγή

Typos Epeirou
Ο Τύπος Ηπείρου, ιδρύθηκε το 2016 με ένα και μοναδικό στόχο, να προσφέρει ΕΝΤΙΜΗ, ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΗ & ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ ενημέρωση για οτιδήποτε συμβαίνει γύρω μας. Με την στήριξή σας, συνεχίζει όλο και πιο δυνατός. Σας ευχαριστούμε!

Οι τάσεις τώρα