Αρχική Οικονομία Κώστας Σόμμερ: Στην αρχή για εμάς ήταν λίγο σοκαριστικό και λέγαμε τι...

Κώστας Σόμμερ: Στην αρχή για εμάς ήταν λίγο σοκαριστικό και λέγαμε τι πάθαμε τώρα


Μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή «Love It», ο γνωστός ηθοποιός, Κώστας Σόμμερ, μίλησε για το γεγονός ότι θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας αλλά και για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του, Βαλεντίνης Παπαδάκη, που δεν τελεσφόρησε.

«Είμαι σε ένα άλλο στάδιο που αλλάζουν πράγματα. Είναι διαφορετικό αν σου αρέσουν τα παιδιά και να είναι αλλωνών κι είναι άλλο να τα μεγαλώνεις ο ίδιος. Είναι να βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο για να φέρεις έναν άνθρωπο στην ζωή πέρα από την εξωτερική ομορφιά. Πρέπει να εισπράξεις κι άλλα πράγματα.

Για την εγκυμοσύνη που δεν ολοκληρώθηκε σημείωσε: «Θα το συζητήσω λίγο πιο γενικά. Έμαθα ότι πάρα πολύς κόσμος έχει περάσει αυτήν την περιπέτεια. Σχεδόν κάθε ζευγάρι που μιλήσαμε. Στην αρχή για εμάς ήταν λίγο σοκαριστικό και λέγαμε τι πάθαμε τώρα. Είναι κάτι πιο σύνηθες και καταλαβαίνεις πόσο πολύπλοκος είναι ο ανθρώπινος οργανισμός και να δουλεύουν όλα στην εντέλεια. Το είδαμε σαν να προσπαθήσαμε και να μην έμεινε έγκυος καν. Έτσι το είδαμε εμείς χωρίς πολύ άγχος. Δεν ήταν απέτυχες, δεν ήταν να γίνει.»Πηγή

Typos Epeirou
Ο Τύπος Ηπείρου, ιδρύθηκε το 2016 με ένα και μοναδικό στόχο, να προσφέρει ΕΝΤΙΜΗ, ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΗ & ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ ενημέρωση για οτιδήποτε συμβαίνει γύρω μας. Με την στήριξή σας, συνεχίζει όλο και πιο δυνατός. Σας ευχαριστούμε!

Οι τάσεις τώρα