Fox News: Προσέλαβε τον Μάικ Πομπέο ως σχολιαστή


Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Fox News προσέλαβε τον πρώην υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο, ως συνεργάτη και σχολιαστή, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή του.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ο Πομπέο θα σχολιάζει την επικαιρότητα στο Fox News και στο Fox Business Network τόσο σε πρωινές εκπομπές όσο και σε εκπομπές prime time. Η πρώτη του εμφάνιση στον αέρα ως σχολιαστής θα είναι η Παρασκευή στο “Fox & Friends”.

Η ανάληψη των νέων καθηκόντων του θα μπορούσε να ωφελήσει τον Πομπέο, συνδέοντας το πρώην μέλος του υπουργικού συμβουλίου του Τραμπ με το κοινό του Fox. Ο Πομπέο θεωρείται από πολλούς ως πιθανός προεδρικός υποψήφιος το 2024.

«Ως τώρα πρώην διπλωμάτης και μέλος του Κογκρέσου, και σε αυτόν τον νέο ρόλο στα FOX News Media, σκοπεύω να δώσω στους θεατές μια ειλικρινή, ψύχραιμη ματιά στις γεωπολιτικές και τις διεθνείς σχέσεις καθώς και στις πολιτικές που ακολουθήθηκαν στο πλαίσιο του «η Αμερική Πρώτα» που βοήθησαν στη χάραξη της πορείας για μια άνευ προηγουμένου Αμερικανική ευημερία και ασφάλεια », δήλωσε ο Πομπέο. 

Το Fox προσέλαβε πρόσφατα και άλλους εμπλεκόμενους με τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ ως συνεργάτες, όπως η  Kayleigh McEnany και της  η νύφη του Τραμπ, Lara Trump.



Πηγή