Νότια Αφρική: Ξενοδόχος σκότωσε ζευγάρι με μονοξείδιο του άνθρακα


Τα πτώματα του 25χρονου Jean Vosloo και της 28χρονης Mari Hoon εντόπισε φίλος τους πριν έναν χρόνο σε μπάνιο ξενοδοχείου στην επαρχία του Ανατολικού Ακρωτήριου στη Νότια Αφρική.

Για τη δολοφονία τους, όπως αποδείχθηκε από έρευνες των Αρχών, απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία στον 47χρονο Kevin Pretorius, ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου που διέμενε το νεαρό ζευγάρι.

Νότια Αφρική

Το ζευγάρι ήταν αρραβωνιασμένο και είχε ταξιδέψει στην περιοχή με έναν φίλο τους για ένα μικρό διάλειμμα. Μάλιστα σκόπευαν να παντρευτούν τον επόμενο μήνα μετά από αυτό το ταξίδι. Ο φίλος τους, Stephan, ήταν αυτός που εντόπισε τα πτώματά τους στις 26 Απριλίου πέρσι, όπως γράφει η The Sun.

Τους δηλητηρίασε με μονοξείδιο του άνθρακα

Οι Αρχές είχαν ξεκινήσει άμεσα έρευνα για τον θάνατό τους, όμως, το γεγονός πως κανένας από τους δύο δεν έφερε εμφανή τραύματα δυσκόλεψε το έργο τους.

Ωστόσο, «φως» στην υπόθεση έριξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις που έδειξαν πως και οι δύο πέθαναν από δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα, ενώ στο αίμα τους βρέθηκε πάνω από 70% του τοξικού αερίου.

Νότια Αφρική: Ξενοδόχος σκότωσε ζευγάρι με μονοξείδιο του άνθρακαΝότια Αφρική: Ξενοδόχος σκότωσε ζευγάρι με μονοξείδιο του άνθρακα

Μετά από πολλές καταθέσεις και εκτιμήσεις ειδικών, η αστυνομία κατηγόρησε τον Pretorius για τη διπλή δολοφονία.

Ο 47χρονος παρέστη στο δικαστήριο Σον Πικάν στη Νότια Αφρική την Τρίτη και καθώς του αρνήθηκε να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση, αναμένεται να εμφανιστεί ξανά στις 24 Μάϊου.

Τέλος, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε δήλωση για την υπόθεση.



Πηγή