Νικολέττα Τσομπανίδου : Η γεμάτο νόημα ανάρτηση στο Instagram για τον χωρισμό της με τον Παναγιώτη Βασιλάκο


Τον τελευταίο καιρό υπήρχε έντονη φημολογία ότι η Νικολέττα Τσομπανίδου και ο Παναγιώτης Βασιλάκος δεν είναι πια ζευγάρι.

Η φημολογία αυτή το πρωί της Πέμπτης επιβεβαιώθηκε, αφού η Νικολέττα βγήκε στην εκπομπή «Happy Day» και αποκάλυψε ότι έχει χωρίσει με τον Παναγιώτη.

«Με τον Παναγιώτη δεν είμαστε μαζί πλέον. Ο Παναγιώτης ήταν πολύ ενθουσιασμένος στην αρχή όταν βγήκαμε. Ζήσαμε πολλές στιγμές μαζί, γνώρισα τους δικούς του, ήταν πραγματικά πολύ όμορφα αλλά δεν είχε happy ending δυστυχώς. Παρόλα αυτά είμαστε και οι δύο πολύ φιλόδοξα άτομα και έχουμε σχέδια για το μέλλον, οπότε ίσως η κάθε σχέση κάνει τον κύκλο της. Δε μετανιώνω όσα έζησα, θα το ξαναέκανα αν μου δινόταν η ευκαιρία και κρατάω μόνο τα καλά», είπε χαρακτηριστικά η Νικολέττα Τσομπανίδου.

Μάλιστα, λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη του χωρισμού, η Νικολέττα Τσομπανίδου έκανε μια όλο νόημα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σύμφωνα με το fthis.gr, η νικήτρια του «The Bachelor» κοινοποίησε μια φωτογραφία στην οποία έχει γυρισμένη πλάτη και έγραψε:

«Μετά από κάθε δυσκολία πάντα γινόμαστε πιο δυνατοί ! Κάπως έτσι κλείνει ένα κεφάλαιο για εμένα και ξεκινάει ένα καινούργιο ταξίδι , με την αγάπη και την στήριξη την δίκη σας ! Η αγάπη μου για εσάς είναι απερίγραπτη ! Να θυμάστε ότι για κάποιο λόγο γίνονται όλα.»Πηγή