MasterChef 5: Αποχώρηση με κλάματα – «Ντράπηκα για το πιάτο»


H Μαργαρίτα Νικολαΐδη αποχώρησε χθες από το «MasterChef 5» και συγκίνησε τους κριτές. Η χθεσινή δοκιμασία ήταν μία από τις πιο δύσκολες που έχουμε δει στον διαγωνισμό.

Η Μαργαρίτα βρέθηκε στη δοκιμασία αποχώρησης μαζί με τη Μαρία και τον Παναγιώτη και το πιάτο αντιγραφής ήταν του pastry chef Μαρίνου Κοσμά.

Οι τρεις υποψήφιοι δυσκολεύτηκαν να δημιουργήσουν το κέλυφος σοκολάτας, ενώ η Μαργαρίτα δεν κατάφερε να στήσει το πιάτο, ασχέτως αν οι παρασκευές της ήταν καλές.

Η παίκτρια ξέσπασε σε κλάματα και είπε πως ντρέπεται να παρουσιάσει αυτό το πιάτο στους κριτές. Η αποχώρηση της Μαργαρίτας στεναχώρησε τους κριτές! «Μαργαρίτα θέλω να σου πω ότι είσαι από τις πιο δυνατές μαγειρικές προσωπικότητες που έχω δει στο MasterChef ως τώρα. Έχεις δημιουργικότητα απίστευτη, έχεις τεχνική και έχεις και κάτι άλλο που ή το έχεις ή δεν το έχεις.

Δεν μαθαίνεται. Είναι αυτό το ότι φαντάζεσαι τη γεύση. Είναι ένα ταλέντο έμφυτο. Ειλικρινά σου λέω ότι σε θαυμάζω. Θα πας πάρα πολύ μπροστά στη ζωή σου. Το αξίζεις», είπε ο Πάνος Ιωαννίδης.

«Θεωρώ τιμή μου τα πιάτα που δοκίμασα από εσένα. Δεν το έχω ξανανιώσει στις 5 σεζόν του MasterChef, δεν ξέρω τι έμπνευση έχεις. Προσωπικά σε ευχαριστώ», πρόσθεσε ο Σωτήρης Κοντιζάς.



Πηγή