Συνδικαλιστής αστυνομικός για Καραϊβάζ: Ήθελαν να του κλείσουν το στόμα (vid)


O πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, δήλωσε στο Mega: «H δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ πρόκειται για ένα στυγερό έγκλημα. Θέλησαν να του κλείσουν το στόμα», ενώ τόνισε ότι «εάν δεν είναι τρομοκρατική ενέργεια, πρόκειται για συμβόλαιο θανάτου».

Ενώ πρόσθεσε: «Έχουμε ένα στυγερό έγκλημα το οποίο δείχνει ότι δεν ήθελαν να γλιτώσει ο Καραϊβάζ. Το ρίσκο που πήραν οι δολοφόνοι είναι αυτό που θα τους γυρίσει μπούμερανγκ. Ατού της αστυνομίας είναι ότι υπήρχαν αυτόπτες μάρτυρες και κάμερες. Τις περισσότερες φορές οι πληρωμένοι δολοφόνοι έρχονται από το εξωτερικό. Μπορεί να πήραν εντολή ότι θα πληρωθούν μόνο αν φύγει από τη ζωή το θύμα».

Ακόμη είπε: «Η αστυνομία παίρνει προσωπικά όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με στυγερά εγκλήματα. Ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν φίλος με πολλούς συναδέλφους. Έχει φίλους στην Ελληνική Αστυνομία. Αλλά ήταν ένα κλειστό παιδί. Δεν μιλούσε ποτέ για τη δουλειά του. Ο Γιώργος δεν φοβόταν για τίποτα. Ούτε στην οικογένειά του είπε ποτέ ότι εκβιάστηκε ή απειλήθηκε».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει την πιθανότητα αυτός που υπέγραψε το συμβόλαιο θανάτου, να έφερε πληρωμένους εκτελεστές από το εξωτερικό, που αμέσως μετά το έγκλημα, να έφυγαν από τη χώρα.

Σχετικά με τα βίντεο ντοκουμέντα που έχει η αστυνομία στην κατοχή της, έχουν καταγράψει τους δύο δράστες πάνω στη μηχανή, περίπου 300 μέτρα από το σημείο της επίθεσης. Από τις κινήσεις τους φαίνεται πως κάποιος τους ενημερώνει πως πλησιάζει το όχημα του δημοσιογράφου.




Πηγή